El restaurant La Cala de Roses ofereix menjar per emportar i a domicili

Restaurant La Cala de Roses

Tots els divendres, dissabtes i diumenges el restaurant La Cala de Roses ofereix menjar a domicili i per recollir en el restaurant

Una cuina tradicional basada en la riquesa gastronòmica de la nostra badia de Roses que, tot i viure en un temps de crisi sanitària a causa del coronavirus, ha tornat a endegar els seus fogons per a que els rosincs i rosinques tinguin l’oportunitat de continuar degustant els seus plats.

Menjar que podem recollir al mateix restaurant o bé, si ho preferim, el podem rebre a casa, sense cap càrrec addicional.

Els plats que elaboren durant l’actual temps de confinament són els mateixos que poden degustar els seus clients de tota la vida, és a dir, les seves tradicionals paelles marineres,  paelles valencianes i fideuades.

Que no volem arròs? Cap problema, ja que podem optar pels plats que tant ha caracteritzat al restaurant La Cala en els seus més de 50 anys d’història, com ara Calamars a la romana o el seu Suquet tradicional pel que fa al peix; i Galtes i Peu de porc amb cargols pels amants de la carn.

Tot i l’actual estat d’alarma, ara se’ns ha presentat una oportunitat única de degustar una de les cuines més tradicionals de Roses amb més de , la del restaurant La Cala.

Com fer les comandes?

Les comandes per recollir al restaurant o rebre-les a casa es poden fer trucant al telèfon del restaurant, 972 25 61 71, o bé trucant o enviant un Whatsapp al mòbil 634 50 25 59.

Restaurant La Cala de Roses