El rosinc José Antonio Blázquez denuncia a l’Ajuntament de Roses

Denuncia a l'Ajuntament de Roses

Denúncia interposada per José Antonio Blázquez a l'Ajuntament de Roses

Blázquez ha interposat la denúncia “perquè m’han denegat veure l’expedient tant l’Ajuntament de Roses com Xaloc d’una multa de trànsit a Carles Pàramo”

Denuncia a l'Ajuntament de Roses
Denúncia interposada per José Antonio Blázquez a l’Ajuntament de Roses

L’escorta José Antonio Blázquez, veí de Roses, torna a querellar-se contra l’Ajuntament. Primer ho va fer en la persona de l’alcaldessa Montse Mindan per haver donat suport a l’1-O, i ara ho fa contra la casa consistorial per un presumpte delicte de prevaricació i tracte de favor per haver tret una multa de trànsit a Carles Pàramo.

“Poso la denúncia perquè se’m va denegar poder veure l’informació de l’expedient per part de l’Ajuntament de Roses i per part de XALOC organisme que s’encarrega del cobrament de les multes- i com em deneguen l’expedient recorro al meu dret d’interposar una denúncia, aconsellat per l’Oficina Antifrau”, ha assenyalat el denunciant.

Segons diu la denúncia, la infracció fou comesa el 18 de novembre de 2017 a la Riera Ginjolers en no respectar una marca viaria transversal, que segons tipifica en l’article 168.A del codi de circulació està sancionada amb una multa econòmica de 200 €, i que ho va denunciar a la comissaria de la Policia Local de Roses.

José Antonio Blázquez, que aporta com a prova una gravació dins d’un dipositiu USB, sol·licita al Jutjat de 1ª Instància de Figueres que investigui un pressumpte delicte de prevaricació i tracte de favor a l’hora d’anular la multa.