El servei de transport escolar disposarà d’un horari especial l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal

Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Servei de transport escolar de l'Alt Empordà

El servei de transport escolar comarcal s’adapta a la jornada intensiva en horari de matí que es farà aquest 21 de setembre, últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal

Consell Comarcal de l’Alt Empordà
Servei de transport escolar de l’Alt Empordà

Des de l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’informa a tots els pares d’alumnes i a la comunitat educativa en general que aquest divendres, 21 de desembre, es prestaran els serveis de transport i de menjador escolar amb tota normalitat.

Atès que es tracta del darrer dia del trimestre, abans de les vacances de Nadal, i que a la tarda no hi ha activitats escolars (es realitza jornada intensiva), el servei de transport tindrà una horari especial, que bàsicament implicarà recollir els alumnes abans de les 15h a totes les escoles i instituts.

Aquest curs hi ha en servei una flota de 70 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 72 itineraris, tres més que l’any passat. En concret, diàriament, es transporten a l’entorn de 2.100 alumnes. Pel que fa al menjador escolar, actualment hi ha un total de 40 escoles de la comarca que tenen aquest servei prestat a través del Consell.