El Xon’s Rem Empuriabrava es proclama campió de Catalunya

L'equip de veteranes del Xon’s Rem Empuriabrava que es va proclamar campió de Catalunya

Les veteranes del Xon’s Rem Empuriabrava van donar a Tarragona el primer títol al club a la categoria de Veterà Femení en els seus 15 anys d’història

Ahir va tenir lloc el campionat de Catalunya a les instal·lacions del Club Nàutic Tarragona,, una de les cites més esperades dins el calendari de Rem de banc fix i en modalitat de Llaüt mediterrani. El Xon’s Rem Empuriabrava hi va participar amb els equips de veterans i veteranes.

Les veteranes es van proclamar campiones de Catalunya, donant al club el primer títol en Veterà Femení en els seus 15 anys d’història. A la final, van desmarcar-se des del principi i no van donar cap opció a les rivals, i es van acabar imposant amb una diferència de sis segons respecte a les segones, el Nàutic Tarragona.

El veterà masculí va endur-se el cinquè lloc. Després de classificar-se per a la final B, va disputar una regata molt bona, fent millor temps que el quart classificat i millorant el temps en més de 10 segons respecte a l’anterior regata a Castelldefels fa quinze dies, cosa que indica la bona progressió d’aquest equip.
Ara les dues formacions preparen el campionat d’Espanya, que se celebrarà a Dénia el 22 i 23 de maig