Els casals infantils nàutics del GEN Roses obtenen una excel•lent participació dels rosincs més petits

Casal GEN Roses

El Grup d’Esports Nàutics de Roses GEN va decidir enguany donar un pas més cap a la difusió dels esports nàutics entre la població, engegant un nou casal d’estiu adreçat a nens de 3 a 5 anys

Casal GEN RosesLa resposta obtinguda ha superat totes les expectatives, i les instal·lacions del GEN s’han vist, des de la primera setmana, envaïdes per petits, nens i nenes, rosincs majoritàriament, que de la mà de l’excel·lent equip de monitors del GEN, prenen contacte i comencen a practicar amb total seguretat diferents esports nàutics: vela, rem, caiac i windsurf. Els nens fan nous amics, aprenen i juguen mentre s’ho passen d’allò més bé en contacte continu amb l’aigua, i el temps els passa volant. Només cal anar a fer un vol pels voltants del GEN per constatar l’èxit d’aquesta iniciativa.

Els propis responsables del GEN s’han mostrat sorpresos i sobretot molt contents per la gran acceptació que ha tingut la seva nova proposta, alhora que molt satisfets, i confien que d’aquí surtin nous practicants d’esports nàutics.

De la seva banda, el campus per a nens a partir de 6 anys també es consolida com a una excel·lent opció per als nens i nenes rosincs que volen practicar els diferents esports nàutics, divertir-se i fer nous amics durant l’estiu. El fet de tenir a l’abast la possibilitat de practicar diferents esports nàutics els ajuda a anar definint les seves preferències i a desenvolupar una afició molt positiva de cares al futur.

Tant el campus com el minicampus s’ofereixen fins a la primera setmana de setembre (inclosa). La inscripció pot fer-se per setmanes.  Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la secretaria del GEN, al Port Esportiu de Roses. Tel: 972 25 70 03, www.genroses.cat