Els ‘Gorditos Team’ ja tenen dorsal, el 980, per participar al Ralli Maroc-Challenge

Gorditos Team de Roses

Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos, els 'Gorditos Team', després de passar les verificacions

Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela van passar les verificacions per poder participar en el Ralli

Gorditos Team de Roses
Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos, els ‘Gorditos Team’, després de passar les verificacions

Després d’un viatge de Roses a La Nucía en el que també va comptar l’orientació, “ens hem perdut i hem anat fins a Benirdorm, i ara estem tornant cap enrere”, el Gorditos Team van passar les verificacions sense cap problema. No només això, sinó que “a més, ens han felicitat perquè som els únics que portem bengala”.

L’anècdota del viatge, l’orientació és que Benidorm està més avall que La Nucía, però bé només 10 quilòmetres, però s’ha de dir que és fàcil passar-se-la perquè és una població que està més a l’interior que Benidorm.

I en les verificacions després de mirar que el cotxe, un Ford Sierra, complia les condicions de seguretat necessàries, i dins l’habitacle portaven tot el necessari per qualsevol contratemps inesperat… “Bé vam haver de comprar un extintor en el camí perquè vam de Roses sense ell”, han assenyalat els Gorditos Team, l’organització els va donar un dorsal, el 980, que donava constància que ja eren participants del ple dret del Ralli Maroc-Challenge.

Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, o Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos, de moment, tot i el problemes d’orientació (ja veurem que passa al Marroc si es van perdre a Espanya) es troben contents, amb ganes i il·lusió de continuar la seva aventura solidaria.