Els hipermercats de Roses mantenen els mateixos preus per Nadal que fa un mes

L’oli va pujar fa un mes uns 30 cèntims d’euro el llitre d’oli tant suau com intens en gairebé tots els hipermercats de Roses, sempre parlant de la marca blanca que té cada centre. De 2,35 € va passar a 2,65. Els únics que no van augmentar el preu a data de 30 de novembre van ser el DIA i el CARREFOUR.

Doncs bé, el DIA ja s’ha posat, valgui la redundància, al dia i ja ha posat el preu del seu oli al mateix que els altres. Ara tots estan al mateix preu, 2,65 €, excepte 5 excepcions, l’SPAR que ho té a 2,99 €, el CONDIS amb un cost de 2,89 €, i l’ALDI i el LIDL a 2,59 €.

L’última excepció és el CARREFOUR, destacant que encara manté el seu oli per sota dels preus de la resta d’hipermercats amb un cost de 2,35€.

La resta de productes de LA LLISTA DE LA COMPRA, es mantenen, si fa o no fa, al mateix preu que ara fa un just un mes, és a dir que cap dels hipermercats han portat a terme un augment dels seu preus aprofitant que arribaven les festes de Nadal, època de major de consum entre els ciutadans

S’ha de tenir en compte que LA LLISTA DE LA COMPRA no contempla productes peribles com la Carn i el Peix, que si solen veure modificat a l’alça el seu preu per aquesta dates. L’’unic producte perible conemplat a LA LLISTA DE LA COMPRA, és el pollastre, que no manté el mateix preu el mes passat, excepte el del DIA, que ha passat de 2,17 € al novembre, a 2,99 € a data d’avui, 28 de desembre.

La Llista de la Compra

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ”marca blanca”. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 28 de desembre de 2012

28_desembre_2012

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc elmés car.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents i s’ha escollit la més econòmica