Els Mossos d’Esquadra de Roses comissen un plantació de 130 plantes de marihuana

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses detenen a tres homes Sant Miquel de Fluvià com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Mossos d'EsquadraAgents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’ Esquadra de l’Alt Empordà a Roses tenien coneixement que podia haver una plantació de marihuana en uns camps ubicats en el terme municipal de Sant Miquel de Fluvià.

Per aquest motiu, els agents de la Policia de Catalunya van muntar un dipositiu de vigilància fins que van localitzar una plantació de grans dimensions al costat d’un hort  i tres vivers.

A l’interior dels vivers es van trobar 130 plantes de diferents mides, 60 de les quals eren adultes, d’uns 3 metres d’alçada.

Dintre dels vivers hi havia un sistema de reg per subministrar aigua a les plantes i un matalàs on dormia un dels encarregats de vigilar la plantació. Juntament amb el vigilant hi havia quatre gossos per garantir la seguretat de les instal·lacions.

Atès que tot apuntava que es tractava d’una plantació de marihuana amb clara finalitat comercial, els agents van detenir el vigilant de la plantació i dues persones més que es trobaven a l’hort.
Els homes detinguts, d’entre 21 i 67 anys, són de nacionalitat espanyola i francesa i veïns de Sant Miquel de Fluvià