Els rosincs i rosinques responen en massa a la convocatòria dels cursos organitzats per l’Ajuntament de Roses

Cursos a Roses

Curs de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses / Foto: arxiu

Èxit de participació dels cursos destinats a aturats i treballadors organitzats per l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses
Curs de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses / Foto: arxiu

Des de principis d’octubre l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha posat en marxa diferents cursos formatius tant per a persones desocupades com per a treballadors. D’una banda, s’han iniciat ja els cursos d’idiomes (francès i anglès), així com la formació ‘Com exposar el producte fresc al meu establiment’.
I tots estan assolint un gran èxit de participació.
Pel que fa als cursos de francès i anglès s’han cobert amb èxit totes les places previstes. Adreçats a persones que volen assolir uns coneixements inicials per poder desenvolupar tasques d’atenció al públic en l’àmbit laboral del comerç, l’hostaleria, la restauració, etc, es van iniciar a principis d’octubre i s’allargaran fins a mitjans de desembre.

Per la seva banda, la formació ‘Com exposar el producte fresc al meu establiment’ dut a terme el passat 8 d’octubre va assolir una molt bona valoració per part dels assistents, principalment carnissers i comerciants de fruita i verdura. Al llarg de la jornada es mostrà als comerciants com exposar adequadament els productes frescos per fer més competitius i atractius els seus negocis.

Està previst que, per al proper mes de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica iniciï els tallers d’emprenedoria i creació d’empreses (encara amb places disponibles), i els cursos d’alfabetització digital, que ha doblat la seva oferta amb un nou curs, atès que el programat inicialment va esgotar les places disponibles durant la primera setmana d’inscripcions.

Els cursos impulsats pel consistori rosinc estan destinats a millorar l’ocupabilitat tant de les persones que es troben buscant feina com d’aquelles altres que treballen i volen millorar la seva formació per mantenir-se en el mercat laboral.