Els socis de FADIR van gaudir ahir del seu sopar de la Nit de Nadal

Sopar Nit de Nadal de FADIR

Voluntaris de FADIR a punt per repartit les bosses amb el sopar de la Nit de Nadal

FADIR va repartir ahir a una quarentena de famílies un sopar elaborat per la Casa de Colònies ‘Els Estanys’ de Capmany

Sopar Nit de Nadal de FADIR
Voluntaris de FADIR a punt per repartit les bosses amb el sopar de la Nit de Nadal

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, no va deixar ahir als seus socis sense un bon sopar de la Nit de Nadal. És el primer any que ho fa, tot i que “en els darrers anys hem donat un lot especial d’aliments frescos, així com d’altres típics de Nadal, com torrons, per exemple, provinents dels dos Caprabo, però no els donàvem cuinats, clar”, va dir el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro, per explicar que “aquest any ha estat possible a la Casa de Colònies de Capmany que es va oferir a cuinar el sopar amb el gènere que els vam donar”.

Així, l’Anna Mª Martínez, responsable de ‘Els Estanys’, que a part de casa de colònies “som una associació, sense ànim de lucre, que fa diferents projectes socials al llarg de l’any”, i amb l’ajuda d’altres voluntaris, va elaborar aquest sopar del qual van gaudir ahir a la nit una vuitantena de socis de l’entitat social rosinca.

I enguany la responsable de ‘Els Estanys’ ha decidit col·laborar amb FADIR “perquè fa uns anys ho vam fer a Figueres i, ara, després de parlar-ho als meus fills i col·laboradors vam decidir fer-ho a Roses, concretament a FADIR, que sabem que reparteixen aliments”, va afirmar l’Anna Mª.

Un menú de sopar de la Nit de Nadal que va consistir en una amanida de pasta de primer, pollastre rostit amb panses i prunes i patates al forn de segon, i iogurts de postres, més uns caramels destinats a la mainada.

Cal destacar que als socis de FADIR amb mobilitat reduida se’ls va portar el sopar de la Nit de Nadal a casa.