Els únics xurros artesanals de Roses es troben a La Caverne d’Ali BonBon

La Caverne d’Ali BonBon
La Caverne d’Ali BonBon està ubicada al carrer Dr. Pi i Sunyer, nº 11, de Roses

Xurros artesanals, gelats italians elaborats amb llet i llaminadures gegants només els hi trobem a La Caverne d’Ali BonBon de Roses

La Caverne d’Ali BonBon, ubicada al carrer Dr. Pi i Sunyer, nº 11 de Roses, està plena de tresors, perquè a més de les típiques llaminadures també hi trobem autèntics xurros artesanals, els únics a tot Roses.

Els xurros són un element comú en la nostra gastronomia. Per a esmorzar, per berenar, per fer menjar alguna cosa mentre passegem pel centre de Roses. Xurros amb sucre, xurros amb Nutella i els típics xurros amb xocolata desfeta.
De xurros hi ha a tot arreu però a La Caverne d’Ali BonBon els trobaràs totalment artesanals elaborats i servits per en Pascal, en Sebastián, la Carmen, en Juan Pascal i en Samuel.
Xurros que entre els milers de visitants que hi són ara a la Vila tenen molt d’èxit, perquè molt repeteixen, gràcies a la qualitat de ser elaborats artesanalment.

Gelats italians naturals

Però si en lloc de xurros preferim un gelat, a La Caverne d’Ali BonBon els trobem italians i naturals, perquè no estan fets amb pols de llet, sinó amb llet d’autèntica vaca. Gelat de maduixa, gelat de xocolata, gelat de pistaxo, gelat de nata, gelat de menta  i gelats de dos sabors al gust els que hi trobem a La Caverne d’Ali BonBon.

Llaminadures gegants

Si anem acompanyats de la mainada mentre passegem per Roses l’ideal és apropar-nos al carrer Dr. Pi i Sunyer per visitar La Caverne d’Ali BonBon, perquè en aquí les infants i el no tant joves trobara el seu tresor en forma de llaminadures. Però no unes xuxes de grandària normal, que també n’hi ha, sinó unes llaminadures gegants en forma de plàtans, setes  maduixes per al gust de tothom.

Granissats

Si volem refrescar-nos de veritat, però no volem un gelat perquè no tenim gana, la millor opció és un granissat. Un beguda granissada del sabor que més ens vingui de gust, de menta, de té, de maduixa, de llimona, de Coca-Cola i, fins i tot, de sabor a Pitufo els hi trobem a La Caverne d’Ali BonBon.