Ens hem traslladat!

Farmatural de Roses

El Centre d'Estètica Farmatural de Roses s'ha traslladat al carrer Dr. Ferran, nº 56

Farmatural de Roses
La Patricia i la Cristina us continuaran oferint els serveis d’Estètica, Herboristeria i Parafarmàcia que tots desitgeu

Si, ho heu llegit bé! Ens hem traslladat i començat una nova etapa amb il·lusió.
En Farmatural mantindrem el mateix concepte de la salut integral del cos oferint-vos igualment els serveis d’Estètica, Herboristeria i Parafarmàcia

Us convidem a conèixer el nostre nou centre on trobareu al mateix equip de sempre, amb la Patricia i la Cristina que us continuaran oferint aquest servei tan pròxim que tots desitgeu.

Què trobarem en el nou Farmatural?

Més privacitat, millor confort, mateixes tarifes i millora en tramitació de comandes telefòniques.

Continuareu oferint els mateixos serveis dins de l’estètica o teniu pensada alguna novetat?

Continuarem oferint els mateixos serveis d’estètica, tot i que portem temps planejant i treballant en noves propostes que anirem revelant gradualment.

Farmatural de RosesLa nostra gran novetat, però, serà la incorporació de Farmaturaluna única resposta que es cuida del cos i de les emocions  

Continuareu treballant amb vosaltres terapeutes que ofereixin serveis de dietista, acupuntura, reiki, com l’anterior local…?

Si, en el nostre centre ens agrada poder treballar el cos de manera integral. Per això, oferim  teràpies per a combatre l’estrès, els emocions, els dolors físics, l’ansietat…

D’altra banda, no deixem de costat les nostres visites de nutrició i dietètica per poder tractar als pacients que vulguin mantenir o millorar el seu pes, així com fer un canvi de rutina alimentària.

La zona d’herboristeria i parafarmàcia seguirà igual?

La zona de botiga continuarà funcionant de la mateixa forma i tindrem a disposició dels nostres clients tot tipus de productes, com fins ara.

Com hem esmentat anteriorment, millorem el servei de tramitació de comandes telefòniques. Qualsevol persona que ho desitgi podrà, ja sigui per via telefònica com per WhatsApp, posar-se en contacte amb nosaltres per a fer la seva comanda, i l’endemà ho tindrà tot preparat per a poder recollir-ho sense cap cost addicional.

De quina manera podem contactar amb vosaltres?

A través del telèfon fixe (972 25 66 15), WhatsApp (640 84 34 73), o bé, també podran seguir el nostre treball i promocions tant per Facebook com per Instagram.

Esteu il·lusionades amb aquest canvi?

Molt, desitjant poder oferir un millor servei als nostres clients, com a tota persona que vulgui venir a conèixer-nos.

On és el nou local de Farmatural?

Ens trobareu a la nova adreça, al carrer Doctor Ferran, nº 56, a 4 minuts caminant de la nostra antiga seu.

Us esperem a tots i gràcies per fer possible que continuem avançant i creixent.

Ens veiem aviat!

Farmatural de Roses