ERC de Roses reparteix més senyeres en dues hores que en els darrers 5 anys

La quantitat de samarretes, senyeres, estelades i demés material amb motius republicans i catalanistas que la secció local d’ERC de Roses no havia aconseguit repartir en els darrers 5 anys ho ha aconseguit fer avui en només 2 hores.

Els republicans rosinc s’han ubicat amb una parada a la confluència dels carrers Marià Benlliure i Doctor Arruga, a tocar al mercat de la fruita i la verdura que se celebra cada diumenge al pàrking que hi al devant del Mercat Municipal.

A les 9 del matí ja hi eren regalant senyeres, i o eren encara les 11 quan han esgotat totes les banderes. Molts metres de senyera han repartit entre els rosincs per a que aquests engalanin els seus balcons durant la Diada Nacional de Catalunya.

Les raons d’aquesta mobilització en pro d’aconseguir una senyera han estat, segons el Secretari d’imatge i comunicació d’ERC Roses, Joan Plana, perque “el grau de concienciació i de mobilització ha pujat molt arran de la marxa per la Independència que se celebrarà a Barcelona el proper dimats. Això ha fet que la gent s’hagi apropat per tenir la seva senyera”.

D’altra banda, els republicans rosincs han portat a terme un enquesta entre la gent que s’apropava per copsar l’opinió dels rosincs sobre com veuen Roses en clau política i quins el paper que té a la Vila la secció local d’ERC “per així formular i dissenyar la nostra actuació futura”, ha finalitzat Plana.