ERC Roses va iniciar ahir les visites guiades per donar a conèixer el patrimoni cultural i històric de la Vila

Descobrim la nostra història

Joan Plana (samarreta màniga curta al centre) va ser l'encarregat de donar les explicacions de la primera visita guiada organitzat per ERC Roses

L’activitat, sota el títol “Descobrim la nostra història”, va ser inaugurada per Joan Plana, alcaldable republicà de la Vila a les municipals

Descobrim la nostra història
Joan Plana (samarreta màniga curta al centre) va ser l’encarregat de donar les explicacions de la primera visita guiada organitzat per ERC Roses

Ahir al mati ERC Roses va realitzar la primera visita guiada del seu programa d’activitats “Descobrim la nostre història”, inaugurada per en Joan Plana, historiador i alcaldable per ERC a Roses en les properes eleccions municipals del mes de maig, el qual va ser l’encarregat de portar a terme aquesta primera visita guiada al voltant del patrimoni rosinc.
El casc antic de Roses va ser l’escenari escollit en aquesta primera visita per donar a conèixer la gran riquesa cultural, històrica i patrimonial de Roses.
A través de petites anècdotes i de curiositats que es poden trobar a Roses, en Joan ha explicat al grup de participants la “Roses fascinant” que la gran majoria desconeix.

Una Roses que ha anat evolucionant al llarg del temps gràcies a moviments progressistes que han mostrat una gran sensibilització social en la història d’aquesta ciutat.

Començant pel carrer Sant Isidre, passant per espais com el Rentador Municipal o la Plaça de la Pau i acabant a la Plaça Catalunya, la interacció del grup va dinamitzar el recorregut, compartint entre ells vivències i experiències.

Unes visites guiades que els republicans rosincs van decidir portar a terme perquè “Roses és un gran museu a l’aire lliure que val la pena visitar, conèixer i descobrir.”