Esgotades les entrades de ‘Sí, primer ministre’ al TMR

Teatre Municipal de Roses

Les entrades per veure l’obra ‘Sí, primer ministre’ que tindrà lloc al Teatre de Roses el proper diumenge, 13 d’octubre,a les 18.30 hores, es van exhaurir a finals de la setmana passada

Teatre Municipal de RosesEl públic rosinc i de les poblacions de l’entorn no ha deixat perdre l’oportunitat que el TMR els brindava de passar una estona divertida amb aquesta comèdia hilarant, protagonitzada per Joan Pera i dirigida per Abel Folk.

Escrita per Antony Jay i Jonathan Lynn, ja fa trenta anys de l’emissió televisiva del primer capítol de Sí, ministre, sèrie que ràpidament es convertí en la comèdia política de més èxit de la història. Ara, trenta anys més tard, els autors originals de la peça s’han reunit per crear la segona part de l’obra que ja ha sabut fer-se un lloc en la consciència política de la nació.

Però, en aquests anys, el món i la tecnologia han canviat. Jim Hacker (interpretat per Joan Pera) i el seu equip es veuran implicats en un moment delicat; un moment marcat per la bancarrota financera i on l’única salvació aparent del país ve donada gràcies a la tèrbola relació amb el ministre d’Afers Exteriors del Kumranistan. Una comèdia hilarant per no parar de riure.

Repartiment:

Joan Pera (Jim Hacker)

Carles Canut (Sir Humphrey Appleby)

Dafnis Balduz (Bernard Wooley)

Victòria Pagès (Claire Sutton)

Ferran Rañé (Ambaixador de Kumranistan)

Marta Angelat (Lilian Burnham)

Direcció: Abel Folk