Mes de paraules

Excel•lents productes els que es van oferir al Vívid, Festival del vi, en una excel•lent Vila, la de Roses

Vívid, el Festival del vi de l'Alt i el Baix Empordà
'L'Aperitiu Excel·lent' del Vívid es va celebrar a la plaça Catalunya de Roses

Més de mig miler de persones van degustar a la plaça Catalunya de ‘l’Aperitiu Excel·lent’ emmarcat dins el Vívid, el Festival del vi de l’Alt i Baix Empordà

Vívid, el Festival del vi de l'Alt i el Baix Empordà
‘L’Aperitiu Excel·lent’ del Vívid es va celebrar diumenge a la plaça Catalunya de Roses

Entre el centenar d’actes organitzats per aquest mes d’abril en la segona edició del Vívid, el Festival del vi de l’Alt i el Baix Empordà, es va celebrar el passat diumenge a la plaça Catalunya de Roses ‘l’Aperitiu Excel·lent’. Una degustació de productes del territori en el que van participar 8 cellers de la comarca altempordanesa i l’Associació Girona Excel·lent, agrupació de productes certificats com a excel·lents.

I per la plaça Catalunya van passar un miler de vianants els quals més de la meitat van voler degustar els vins i altres productes del territori. Així, 371 persones van provar els vins dels vuit cellers presents al preu d’un euro la degustació, i 151 van fer el mateix per fer un tast per 3 euros dels diferents productes que oferia l’Associació Girona Excel·lent.

Entre els vianants que van passar per la plaça Catalunya hi havia dues noies de Barcelona, que van venir a visitar dissabte les vinyes de Terra Remota de Sant Climent de Sescebes “i ens van dir que avui diumenge feien aquest acte de degustació, i hem començar pel celler Martin Faixò i acabarem de completa la volta”, va afirmar Laura Rubio.

I entre els que van voler gaudir d’aquest ‘Aperitiu Excel·lent’ també hi havia dues rosinques, la Montse Franch i l’Esther Bonaterra, acompanyades de les seves parelles, les quals van dir que actes en relació a la gastronomia com el que es va viure a Roses diumenge “és una bona manera de promocionar els productes del territori”, i que aprofiten sempre l’ocasió per assistir-hi als que s’organitzen arreu de la comarca, “sí, nosaltres som uns assidus d’aquests tipus d’esdeveniments gastronòmics, ja que anem a Figueres, Castelló d’Empúries o Sant Martí d’Empúries quan ens fan perquè ens agrada tastar els productes de casa”.