Farmàcia González: “Ens hem traslladat”

La Farmàcia González s’ha traslladat al carrer Doctor Jaume Ferran, nº 56, davant La Caixa i el Condis de la Gran Via Pau Casals

Farmàcia González
La Farmàcia González s’ha traslladat al carrer Doctor Jaume Ferran, nº 56, tot just davant la plaça del Rei (enfront Condis Gran Via)

En Toni González va inaugurar la Farmàcia González, ara fa 41 anys, a la Gran Via Pau Casals, nº 206. En Toni i la seva dona Merçè, es senten afortunats, perquè els seus dos fills, la Irene i en Joaquim Gonzàlez han volgut seguir la professió de farmacèutic.

Tots dos van voler seguir les passes del seu progenitor i posar-se al servei de la ciutadania en quant a dispensar remeis i medicaments per alleujar i sanar a tot aquell que ho necessités.
La Irene i en Joaquim, tot i que en Toni González encara no s’ha jubilat, han volgut agafar les regnes de la farmàcia, i ara han anat un pas més enllà. 

Després d’estar més de 4 dècades al local on va néixer el negoci, tots dos han decidit que era el moment de fer un canvi. Un canvi, evidentment, a benefici dels clients i usuaris de la Farmàcia González.

Farmàcia González
La Farmàcia González gaudeix ara d’un espai és molt més ampli

I aquest canvi ha consistit en traslladar-se a de lloc, a un altre local molt més ampli, més lluminós i igual d’accessible que l’anterior, que es troba situat al carrer Doctor Jaume Ferran, nº 56. Els germans González han cregut convenient poder disposar d’un espai més ampli per a que els usuaris de la farmàcia puguin tenir accés a molts més medicaments i d’altres productes útils per a la nostra salut i, evidentment, saber de les ofertes que existeixen para cadascun dels remeis sanitaris.

I aquest local més ampli permet la millora de tots els serveis que ofereix al seu clients la Farmàcia González, com ara, Control de Paràmetres de Salut, Dermofarmàcia, Homeopatia, Nutrició i Dietètica o Sessions Formatives, entre d’altres atencions farmacèutiques.

També ofereixen per tots els seus clients una Targeta de fidelitat, on poden gaudir de molts descomptes.

Farmàcia González
La Farmàcia González porta 41 anys al servei de la ciutadania

Un altre aspecte que s’ha de destacar de la Farmàcia González és que obren de dilluns a divendres des de les 9 del matí a les 9 del vespre.  12 hores continues al servei de la ciutadania. I els dissabtes de 9h a 13’30h.

Cal assenyalar que pròximament, just al costat de la Farmàcia González, hi haurà un centre d’herbolari i d’estètica ‘Farmatural Depilaris’  per poder oferir més serveis als seus clients