Farmatural Depilaris, un Centre de Salut Integral que es troba a Roses

Farmatural Depilaris
Farmatural Depilaris es troba a la carretera Mas Oliva, nº 15-21, a tocar el CAP de Roses

A Farmatural Depilaris cuiden tant la salut interior com la bellesa exterior amb la finalitat de tenir un cos sa i sentir-se bé amb un mateix

Farmatural Depilaris
Farmatural Depilaris es troba a la carretera Mas Oliva, nº 15-21, a tocar el CAP de Roses

A Farmatural Depilaris hi trobem  varies possibilitats per conservar i millorar la nostra salut. És un Centre d’Estètica i Massatges, Parafarmàcia i Herbolari. També és un centre de Medicina Xinesa i Dietètica.

Pocs centres trobarem amb totes aquestes branques que uneixin bellesa i salut.

Un centre de salut integral que treballa des d’una base fonamental. Si ens volem cuidar, el millor és fer-ho fer per dins i per fora.
Per cuidar-nos interiorment disposen de l’Herbolari amb tota mena plantes medicinals, flors de Bach i teràpies amb productes naturals. Tot dirigit a un públic que busca salut i qualitat de vida.

D’altra banda, la Parafarmàcia ens cuida juntament amb els serveis d’Estètica i bellesa per arribar a assolir un benestar general per tal de sentir-se bé amb un mateix.

Tant la Parafarmàcia com l’Herbolari serveixen tant per solucionar el malestar com per prevenir-lo, no cal que ens posem malalts per fer servir productes naturals.

Centre d’Estètica amb Matis, marca d’alta cosmètica francesa amb 80 anys d’experiència

Farmatural Depilaris
Interior de Farmatural Depilaris, en la secció d’Herbolari i Parafarmàcia

El centre d’Estètica de Farmatural Depilaris treballa amb Matis, la marca de l’alta cosmètica francesa que té cura de la pell i que treballa amb tecnologia nanomolecular, el que assegura que el principi actiu que porta el producte penetra realment dins les cèl•lules de la pell, qualitat que no poden garantir altres marques.

La base de Matis és la cosmètica científica i la fitoteràpia, és a dir, que dins la base del seu producte hi trobem actius extrets directament de les plantes. Aquesta marca no utilitza perfums ni alcohol, sinó aromes.

Fotodepilació, depilació amb cera calenta i tèbia, massatges relaxants i terapèutics, manicura, pedicura…

Farmatural Depilaris és el centre de Fotodepilació més antic de Roses i sobretot, dels primers amb aparatologia pròpia, per la qual cosa és més fàcil demanar hora ja que es pot anar qualsevol dia de la setmana a fer-se la fotodepilació.

A Farmatural Depilaris també hi ha servei de massatges relaxants, d’altres per reafirmar, també drenants i circulatoris per millorar la retenció de liquids i la circulació, anticelulítics, terapèutics, quiromassatges per calmar el dolor…

Cal destacar que aquests serveis d’Estètica, Fotodepilació i Massatges de Farmatural Depilaris són impartits per dues professionals titulades i amb anys d’experiència com són la Cristina i la Patri.

Medicina Xinesa i Nutrició per perdre pes

Farmatural Depilaris
Dues de les cabines de Farmatural Depilaris on es realitzen els tractament de bellesa, els massatges relaxants i terapèutics, i la medicina xinesa

Farmatural Depilaris també compta, dins l’àmbit de la salut interior, amb un servei d’Acupuntura realitzat per l’Albert Cabrera, especialista en Medicina Xinesa. Aquesta teràpia ens serveix per solucionar problemes del sistema nerviós central que deriven en dolor crònic i d’altres patologies musculoesquelètiques.

L’cupuntura també ens pot ajudar a deixar de fumar i poder aprimar-nos.

En aquesta última questió cal destacar que l’Albert també és un professional de la nutrició humana, per la qual cosa elabora dietes personalitzades per a cada cas en concret i el que és més important, dietes on no es passa mai gana, ja que estan compensades amb tots el nutrients on la persona pot menja de tot.

Només en el cas que la persona que es posa a dieta presenti un historial d’ansietat o necessiti una sobreingesta d’aliments calòrics, se li fa un tractament d’auriculopuntura amb el qual s’inhibeix la sensació de gana i s’estimula el metabolisme per seguir la dieta sense cap tipus de problema.

On és Farmatural Depilaris?

El centre Farmatural Depilaris està tot just a tocar el CAP de Roses, a la carretera Mas Oliva, nº 15-21.
Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 25 66 15640 84 34 73.