Farmatural Depilaris de Roses ofereix en promoció un estudi epigenètic per recuperar l’equilibri natural del nostre cos

Farmatural Depilaris de Roses

L'informe detalla 9 àrees claus a seguir determinat per l'estudi epigenètic dels cabells de la persona

I recuperar l’equilibri natural del nostre cos només significa gaudir d’una bona salut que ara l’ofereix Farmatural Depilaris de Roses amb un 60 % de descompte només durant aquest mes de juny i el proper de juliol

Farmatural Depilaris
Farmatural Depilaris es troba a la carretera Mas Oliva, nº 15-21, a tocar el CAP de Roses

L’Epigenètica és una branca de la genètica que estudia els factors que tenen d’expressar-se els nostres gens. Factors com la zona on vivim, per exemple.

Per entendre’ns, si el nostre ADN és el codi que en diu el color dels nostres ulls, quant pèl tenim o com ens afecta un medicament, l’epigenètica és un estudi sobre com els nostres gens actuen en el medi ambient en el que vivim, com ens afecta el que mengem, el que bevem, i com ens afecta, també, el nostre entorn.

I què importància te tot això per a la nostra salut? Doncs, molta si volem saber quins potencials necessitats biològiques i nutricionals es troben ocultes en el nostre cos que pateix una constant càrrega física i emocional com a conseqüència del ritme de vida que portem com a individus d’una societat moderna.

I perquè és necessari saber tot això? Per recuperar l’equilibri natural del cos de la persona i arribar així a un estat òptim de benestar i salut.

I fer-se un estudi epigenètic ja és possible a Roses gràcies a Farmatural Depilaris, la qual ofereix una promoció per a que tothom tingui l’oportunitat d’aconseguir tenir el que tothom desitja: Una bona salut.

I diem en promoció perquè el cost normal per realitzar-lo és de 100 euros, i durant aquest mes de juny i el juliol, podem fer-nos un estudi epigenètic, controlat per l’especialista Albert Cabrera, a un preu de 40 euros.

Farmatural Depilaris de Roses
L’Albert envia la informació epigenètica digitalitzada a través d’una connexió segura d’internet

El procediment és el següent: l’Albert obté 4 brins de cabell i els col·loca en un aparell facilitat pel Centre d’Informació Digital Cell Wellbeing a Hamburg, Alemanya, amb el qual els hi envia la informació epigenètica escanejada i digitalitzada a través d’una connexió segura d’internet.

I posteriorment aquesta informació torna en forma d’un informe d’ampli espectre denominat “Pla d’Optimització Natural”, basat en la hemodinàmica del cabell i la seva informació epigenètica.

L’estudi obtingut conté informació nutricional rellevant per a l’optimització funcional de la persona. Aquest ressalta la cinc categories principals que necessiten ser ateses i que van en ordre de prioritat, d’acord al que el cos humà necessita respecte al que és prioritari canviar, la qual cosa és aconsellable i el que ha de considerar-se.

5 categories principals basades en la informació nutricional, situacions d’oportunisme microbià i de toxicitat, així com de sensibilitat a determinats aliments additius que necessiten deixar de ser consumits.

Així, que ens diu l’estudi epigenètic per aconseguir un estat òptim de salut i benestar?

Primer, determina si la persona necessita prendre algun tipus de vitamina, minerals o aminoàcids per arribar a tenir un bon estat de benestar i salut.

Segon, defineix quins i la quantitat de tòxics que està suportant el cos de la persona, per així poder evitar-los.

Tercer, especifica si la radiofreqüències de les antenes i les noves tecnologies alteren a l’individu en questió.

Quart, precisa si la persona està sobre els efectes d’un virus o alguna bactèria que no el deixa trobar-se al 100 x 100 en un bon estat de salut, és a dir, decreta si l’aspecte microbià  afectant a la seva salut.

I cinquè, determina els aliments que, tot i que la persona quan els ingereix no li senten malament, no són els més adequats per sortir, bé d’un sot de salut, o bé per arribar a un grau òptim d’aquesta.

Farmatural Depilaris de Roses
L’informe detalla 9 àrees claus a seguir determinat per l’estudi epigenètic dels cabells de la persona

I un cop amb l’informe de l’estudi epigenètic de la persona, s’aconsella a la persona un tractament de 90 dies., ja que inclou:

  • 9 estats de benestar que abasta més de 800 influències individuals.
  • Una llista d’aliments a evitar durant els 3 mesos.
  • Una llista d’additius alimentaris a evitar i informació sobre els més comuns.
  • Un pla de benestar de 90 dies, que inclou factors com: nutrients, hidratació i
  • estil de vida.
  • Una llista d’aliments a potenciar o afegir a la teva dieta.

És a dir, l’informe dóna un tractament a seguir basat, única i exclusivament, en deixar de consumir els aliments que alteren el funcionament integral del cos de la persona, o bé prendre les vitamines, minerals i aminoàcids, per a que aquest cos recuperi el seu equilibri natural.