Farmatural Depilaris Roses

Farmatural Depilaris Roses
Els tractaments de Farmatural Depilaris Roses amb productes ho notraràs i el notaran els demés

Farmatural Depilaris Roses

FARMATURAL DEPILARIS ROSES és més que un centre d’estètica, és un herbolari i parafarmàca.
Així, a la part pròpiament de la botiga trobaràs tot el relacionat amb l’alimentació dietètica, complements alimentaris i productes de parafarmàcia.

I a la part d’estètica, que trobem a la part interior del centre, disposa de tres cabines per realitzar des de serveis tradicionals de l’estètica fins a tractaments facials.

Uns tractaments realitzats amb productes de la més alta cosmètica francesa:

Farmatural Depilaris Roses
Els tractaments de Farmatural Depilaris Roses amb productes MATIS, la marca més antiga mundialment amb 85 anys d’experiència

 

Farmatural Depilaris Roses
Els tractaments de Farmatural Depilaris Roses amb productes MATIS, la marca més antiga mundialment amb 85 anys d’experiència

MATIS  crea respostes a cada problema de la pell, oferint gammes extenses i completes per fer gaudir als seus seguidors d’una experiència personalitzada i inoblidable.

Es distingeix de totes les altres per ser testada en la unitat de cremats i en la d’oftalmologia de l’hospital de Paris. Destaca per filtrar l’aigua fins a 5 vegades per evitar qualsevol tipus d’al·lèrgia (menys d’un 1% d’al·lèrgies mundials).

Els seus productes únicament porten aromes extretes de les plantes que ho componen, per tant al no treballar amb perfum són cosmètics amb un 0% d’alcohol. Estan composts en un 85% per fitoteràpia i en un 15% per cosmètica científica amb la finalitat de potenciar i garantir tots els seus efectes.

MATIS treballa la cosmètica nano molecular aconseguint que els seus principis actius arribin a treballar tant l’estructura de la pell a nivell intern, com la seva part més superficial.

Farmatural Depilaris Roses
La Cristina Carbonell i la Pati Delgado són les dues professionals de l’estètica que t’atendran a Farmatural Depilaris Roses

En FARMATURAL DEPILARIS ROSES trobaràs un gran ventall de serveis com fotodepilació IPL, depilacions amb cera, manicures, pedicures, tint i permanent de pestanyes…

Una diversa gamma de serveis dirigits a la nostra bellesa ofert per dos professionals del sector com són la Cristina Carbonell i la Pati Delgado, les quals, amants de la seva professió, “no deixem de formar-nos i treballar per seguir oferint el millor i el més nou en el món de l’estètica”.

Des de FARMATURAL DEPILARIS ROSES també t’ofereixen diversos tipus de massatges personalitzats, tant a nivell relaxant com de sanació descontracturant, entre d’altres altres.

Massatges realitzats per terapeutes per aliviar i sanar problemes de pes, ansietat, deixar de fumar… a través de teràpies com l’acupuntura, dietes personalitzades i Flors de Bach.

També tenim com a novetat la incorporació de teràpies com el Reiki i el Jin Shin Jyutsu per tractar problemes com l’estrès o el dolor entre uns altres.

On és Farmatural Depilaris?

El centre Farmatural Depilaris el trobaràs tot just a tocar el CAP de Roses, a la carretera Mas Oliva, nº 15-21.
Per a contactar amb la Cristina o la Pati h podeu fer trucant a qualsevol d’aquest dos telèfons: 972 25 66 15640 84 34 73.