Final de temporada aquest diumenge pels Vailets de l’Empordà

Vailets de l’Empordà

La Colla Castellera Vailets de l’Empordà tanquen aquest diumenge la temporada, i el 21 de novembre escolliran els membres de les seves Juntes

Vailets de l’EmpordàEl proper 8 de Novembre, la colla castellera Vailets de l’Empordà, celebra la seva diada de final de temporada. Els castellonins acaben aquest 2015 amb uns resultats molt positius, havent assolit castells de gama alta de 7.
No obstant, pel diumenge esperen poder portar a plaça el 5 de 7, un castell complicat i que encara no han intentat mai.

Els amfitrions han convidat la colla Castellers de Castelldefels, de camisa groga i que ja van visitar Castelló la temporada passada, i als Esperxats de l’Estany, de camisa blau-verda.
Les tres colles aixecaran castells davant la Basílica de Castelló d’Empúries a partir de els 12:30, i es preveu que es pugui allargar fins les 14:30 hores.

Després de l’actuació castellera, tots els castellers gaudiran d’un pica pica de germanor. Els Vailets, però, continuaran la festa amb una barbacoa i diversos espectacles organitzats pels mateixos membres de la colla.

Assemblea general

D’altra banda, pel 21 de Novembre, els Vailets estan convocats a l’assemblea general on es votarà la nova Junta Tècnica i Junta Directiva de la colla.

Enguany es preveuen canvis importants, però no serà fins el 6 de Novembre que es faran públiques les candidatures, i s’iniciarà el període electoral.