Gairebé 10 tones de menjar es recullen a Roses en el Gran Recapte d’Aliments

Gran Recapte d’Aliments a Roses
177 voluntaris van participar al Gran Recapte d’Aliments a Roses

9.864,28 kg d’aliments es van recollir a 11 supermercats de Roses gràcies a la solidaritat dels vilatans i visitants envers els més desvalguts

Un total de 177 voluntaris, molts d’ells duplicant torn, distribuïts en 8 dels 11 supermercats que van participar van fer possible recollir gairebé 10 tones en el Gran Recapte d’Aliments a Roses.

Voluntaris que en diferents torns van ser-hi durant dos dies, divendres 22 i dissabte 23, als supermercats Mercadona, als dos Bon Preu, al Caprabo, al Carrefour, als dos Condis i al Lid, mentre que al Bon Àrea, al Dia de l’Avda. Jaume I, el Spar de Francesc Macià i la Bon Àrea es van ubicar caixes per que els vilatans dipositessin el menjar.
La impossibilitat de comptar amb més voluntaris va fer que en aquests tres darrers centres comercials d’alimentació la recaptació fos molt més minsa (com es pot veure a la taula de sota) que en aquells que si que hi havia persones convidant als clients a col·laborar en el Gran Recapte.

Així en total es van recaptar 9.864,28 kg de menjar. Una quantitat que el coordinador del Gran Recapte d’Aliments a Roses i president de la secció local de Càritas, Enric Ferré es mostrés “content, perquè podrem continuar donant aliments a aquelles famílies o persones que els necessiten”, donant, per això “les gràcies a tothom, als voluntaris i a la ciutadania per la seva participació al Gran Recapte, perquè no fos per la implicació desinteressada de tots plegats no hauria estat possible arribar a les gairebé 10 tones de menjar”.
Un agraïment que Ferré vol fer extensiu “a l’Ajuntament de Roses, ja que ha possibilitat que amb els treballadors de la Brigada Municipal poder transportar tants de quilos de menjar al Centre de Distribució d’Aliments”.

                          El Gran Recapte d’Aliments a Roses – 2019

Supermercats

KG

MERCADONA 2.088,82 kg
LIDL 1.950,27 kg
BONPREU (c/ Dr. Barraquer) 1.270,52 kg
CARREFOUR 1.071,81 kg
CONDIS (Gran Via) 1.009,59 kg
BONPREU (Plaça Frederic Rahola-c/ Cap Norfeu) 978,02 kg
CAPRABO 720,45 kg
CONDIS (Avda. Jaume I) 668,93 kg
BON ÀREA (c/ Dr. Arruga–sense voluntaris, havien caixes per deixar menjar) 74,47 kg
SPAR (c/ Francesc Macià–sense voluntaris, havien caixes per deixar menjar) 16 kg
DIA ((Avda. Jaume I–sense voluntaris, havien caixes per deixar menjar) 15,33 kg
TOTAL 9.864,28 kg