Gerard Blanch, del CC Vilajuïga Eobikes, guanya la Cronoextrem de BTT de Roses

Cronoextrem de BTT de Roses
Un dels participants en un salt del circuit

La 3ª Cronoextrem de BTT de Roses va ser la darrera prova de la Lliga de Resistència de BTT de Girona

Les 3 hores de resistència de BTT pel Cap Natural del Cap de Creus, que es va celebrar aquest passat dissabte a Roses, va decidir el campió de la Lliga de Resistència de BTT de Girona.

Aquesta lliga, recuperada enguany, s’ha composat de tres proves, la primera es va desenvolupar el 2 de juliol a Sarrià de Ter, la segona el 13 d’agost a la Bisbal d’Empordà i la tercera aquest passat 10 de setembre a Roses, organitzades totes tres pels club ciclistes de cada població i la delegació a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme.

I a la darrera prova d’aquesta lliga es van donar cita un total de 52 ciclistes. “La veritat és que esperava més participació, però en coincidir amb d’altres proves que se celebraven el mateix dia, molts dels ciclistes que participaven a la lliga en no tenir possibilitats de cares al triomf final, doncs no s’ha presentat”, ha afirmat el president del Club Ciclista Roses, Joan Hornos, el qual ha remarcat sentir-se satisfet “que els ciclistes que van venir a Roses són tots d’un nivell molt alt, que és el que dona catxé a una prova ciclista com aquesta”.

El campió a Roses de la Cronoextrem de 3 hores de residència va ser el ciclista del CC Vilajuïga Eobikes, Gerard Blanch, el qual també va ser el més ràpid en recórrer els 5,6 km de distància que tenia el circuit que discorria pel ben mig del Parc Natural del Cap de Creus, en fer la volta ràpida en 17 minuts i 7 segons.
El segon classificat va ser Quim Garzón, tancant el podi el pilot de Moto GP d’Aprilia Gresini Racing, el rosinc Maverick Viñales.

A la categoria femenina, la guanyadora va ser la Judith Sánchez, la segona classificada, Leslie Ana Rekow, que va fer la volta ràpida amb 24 minuts i 6 segons; i la tercera Alba Lara.