Fira de la Rosa de Roses

Glassdrive Roses, nou servei a la Vila de reparació i substitució de llunes del nostre vehicle

Glassdrive s’ha instal·lat a Roses per reparar i, si cal, substituir qualsevol vidre d’un turisme o furgoneta, 4×4 o qualsevol altre vehicle de 4 rodes

La majoria de conductors tenen coberta amb la seva assegurança el trencament dels vidres o llunes del seu vehicle, principalment pel que fa al vidre de davant, el més important de cares a la conducció i seguretat del trànsit.

Fins ara, només hi havia una empresa, fora de Roses, que es dedica a la substitució o reparació dels vidres del nostres vehicle de forma totalment gratuïta, sempre i quan, clar està, estiguin els vidres coberts per l’assegurança.

Però a partir d’ara, ja no caldrà marxar de Roses per a que ens canviïn els vidres, ja que Glassdrive, una empresa especialitzada en la reparació i instal·lació de vidres que porta anys donant servei arreu del territori espanyol, s’ha implantat ara també a Catalunya, tenint com unes de les seves noves delegacions la Vila de Roses.

Així, tots els conductors que tinguin que reparar o canviar qualsevol vidre del seu cotxe només haurà d’anar a la Gran Via Pau Casals, 183, de Roses, tot just on són les instal·lacions del 911 Taller, i en allà tramitaran amb l’assegurança del vehicle tota la paperassa necessària per donar el serveis de substitució o reparació.

Unitat mòbil

La Unitat Mòbil de Glassdrive Roses

Glassdrive Roses disposa d’una unitat mòbil per canviar o reparar el vidre a domicili en el cas de no poder desplaçar-se amb el vehicle fins a les instal·lacions del 911 Taller, per això només cal trucar al telèfon 623 401 846.

Tintat de llunes

A més del servei de reparació o canvi dels vidres, Glassdrive Roses ofereix també el tintat de les llunes del nostre vehicle. Per a més informació trucar al mateix número de telèfon 623 401 846.