‘Gravity’, guanyadora de 7 Òscars, inicia el cicle Cine Ciutadella a Roses

Demà 3 de juliol s’inicia la cinquena edició de Cine Ciutadella amb el film protagonitzat per Sandra Bullock i George Clooney

Cine CiutadellaEl cicle Cine Ciutadella inicia demà dijous, 3 de juliol, la seva cinquena edició amb la projecció del film “Gravity”, guanyador de 7 Òscars i protagonitzat per Sandra Bullock i George Clooney, un intens thriller amb recursos visuals sublims que aconsegueix transportar l’espectador a l’espai exterior. El precedirà el curtmetratge Intertial Love, novetat del cicle d’enguany, amb la qual es vol ampliar i enriquir la programació.

Cine Ciutadella segueix apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica.

La ciència ficció arriba aquest any a Cine Ciutadella per la porta gran. Demà dijous, el públic que es desplaci fins al recinte monumental podrà gaudir sota les estrelles de la que ja està considerada la pel·lícula que millor descriu l’espai exterior. Sandra Bullock i George Clooney fan sentir la ingravidesa amb el thriller Gravity, diritgit pel mexicà Alfonso Cuarón i guanyadora de vuit Òscars.

Dos astronautes, Ryan Stone (Sandra Bullock) i Matt Kowalsky (George Clooney), estan reparant un satèl·lit fora de la seva nau i pateixen un greu accident, que els obligarà a quedar flotant per l’espai i buscar una solució per tornar a la Terra. Una ocasió màgica per veure a tocar de les estrelles la pel·lícula de ciència ficció que ha obtingut 7 premis OSCARS i 1 Globus d’or entre molts altres premis. El film es projectarà en anglès amb subtítols en castellà.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programacio-cine-ciutadella/