Inici Actualitat Guies amb totes les activitats de Roses per aquest estiu ben completes

Guies amb totes les activitats de Roses per aquest estiu ben completes

Dues guies, una per aquest mes de juliol i l’altre per agost editades en 4 idiomes: català, castellà, francès i anglès

L’Ajuntament de Roses ha editat dues guies d’estiu, una per al mes de juliol i una altra per a l’agost, on es concentren i detallen el centenar d’activitats culturals, esportives, infantils i lúdiques que tindran lloc a la població aquest estiu. D’aquesta manera, veïns i visitants poden consultar la totalitat de l’oferta de la qual poden gaudir aquest estiu, publicada en quatre idiomes, i consultable també en format digital a través de les webs municipals visitroses.cat i roses.cat.

El consistori prepara per a aquest estiu un ampli programa d’activitats amb un centenar de propostes molt diverses i pensades per a tots els públics. Festivals de música, esports a la platja, cinema a la fresca, visites guiades, espectacles infantils, contes, sardanes i havaneres, o les tradicionals propostes de la Festa Major, formen una intensa programació. 

Entre les novetats, trobem l’ampliació de les visites guiades que ja es realitzen al Port de Pesca, al Refugi antiaeri, al Castell de la Trininat, a la Ciutadella i al Castrum Visigotic, amb 3 noves visites, en aquest cas teatralitzades. Una d’elles recorre la ruta megalítica, mentre que les altres dues es realitzen a la Ciutadella i són: “Venus, històries reals i imaginades” i la proposta infantil “Un Cuiner amb estrella”. A més, el 15 d’agost, i amb motiu de la celebració de la Festa Major de Roses, la Ciutadella incorpora també una visita amb degustació de vins de la DO Empordà i visionat dels focs artificials des de la muralla.  

Una altra activitat de nova incorporació a l’agenda estival d’enguany, són els 4 tallers de mindfulness que es realitzaran a la platja dels Palangrers. 

Per no perdre’s detall, el consistori acaba d’editar un total de 16.000 llibrets (8.000 corresponents al mes de juliol i 8.000 més a l’agost), on s’inclou tota la programació de cada mes. A part, 6.000 guies més recullen específicament l’abundant oferta en visites guiades al municipi. 

La informació apareix en català, castellà, francès i anglès. Els punts de recollida dels llibrets són els diferents equipaments municipals (Oficina de Turisme, Servei d’Atenció al Ciutadà, Biblioteca, Ciutadella, Teatre, Port Esportiu, Piscina,…) i punts col·laboradors habituals (establiments comercials, entitats, etc), així com hotels i càmpings tant del nucli com de les urbanitzacions del municipi.

Les guies d’estiu es poden consultar també a través de les webs visitroses,  roses.cat i clicant AQUÍ.

Exit mobile version