I amb Bannana Beach va arribar la festa a les Barraques de Roses

Barraques de la Festa Major de Roses 2015

Bannana Beach durant la seva actuació a les Barraques de Roses

El grup figuerenc va fer xalar als assistents a les Barraques amb música rumbera, del país i d’estiu, és a dir, la rumba catalana tropical

Barraques de la Festa Major de Roses 2015
Bannana Beach durant la seva actuació a les Barraques de Roses

Amb un proposta desenfadada, alegre, vital, rumbera, catalana i tropical els 8 músics que composen Bannana Beach van oferir un espectacle musical amb molta festa a les Barraques de la Festa Major de Roses.
Els percussionistes, teclistes, guitarristes i cantants del Bannana Beach van tocar a Roses cinc anys i mig després de la seva primera actuació a la Vila, quan van ser-hi en la Embranzifest de 2009, “i tenim un record de la hòstia i venim a moltes ganes de fotre-hi canya i que la gent s’ho passi bé, i que se’n porti un record ben parit de la banda, perquè nosaltres som un grup per passar-ho de puta mare”, va dir un parell d’hores abans del concert el cantant i guitarra del Bannana Beach, Oriol Rodríguez.

Els Bannana Beach es van crear com a grup, ara fa sis anys, a Figueres i sempre s’han guiat per la rumba catalana, “ens caracteritzem per oferir rumba catalana tropical amb una proposta molt clara, que la gent s’ho passi bé”, va afirmar Rodríguez.
I a Roses ho van aconseguir, ja que aquest joves, a part de portar a la sang la música, per les seves venes córrer la festa, la gresca i les ganes de passar-s’ho bé, ells i les gent que els escolta.

El primer dia de Barraques “més fluix que l’any passat”

Les colles de Carnaval que tenen Barraca enguany per la Festa Major al recinte firal de l’antic càmping Bahía asseguren, al menys la majoria, que el dia de la inauguració de les Barraques va assistir menys gent que l’any passat. David Gómez de Los Nencucos, Frank Medinilla de Els Craks de l’Empordà, Manel Serès de Los Lereles, Mònica Bernal de la Pim Pam Pum, Sergi Cayuela de la Bai de Feis, i Alfons Gómez de la Wendy’s Club asseguren que el dimarts “va ser un dia molt fluix” en quant a l’assistència de gent, tot i considerar que el concert de Manel Fuentes i & The Spring’s Team “va estar bé, però l’any passat amb Hotel Cochambre vam emplenar les Barraques el primer dia”.

Aquesta opinió, sobre el fet que va passar menys gent per Barraques enguany que l’any passat, va ser la majoritària, però en cap cas unànime, ja que Pere Bolaños de la colla Venim de l’Hort va afirmar queha estat el primer dia més fort de Barraques de tots els anys”. D’altres, com Manolo Barneo de la colla Els Amics a la pregunta de com va anar va respondre amb un escuet “va estar bé”.

Aquesta nit, tercer dia de Barraques, és el torn de ‘El Niño de la Hipoteca y Los Ratones”, que donaran pas a la música qu punxarà Adrià Giner DJ.