I després del millor gelat de l’estiu de Roses, arriba el més popular

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Aquest és el gelat més popular de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses

La Gelateria-Orxateria El Far de Roses ofereix, a banda del millor gelat de l’estiu, el més popular i demanat pels seus visitants

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
Aquest és el gelat més popular de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Els rosincs i turistes que visiten la Gelateria-Orxateria El Far de Roses coincideixen en dir el mateix quan proven el ‘Lemon Pie’, el gelat que ja és el més popular de Roses. Tots, sense excepció, un cop el tasten no poden evitar deixar anar un “Mmmm, que bo”.

I és que el Lemon Pie’ és molt més que un gelat, ja que té un procés d’elaboració que es realitza en diferents passes.
El primer és la base de la galeta ‘Crumble’, una varietat dolça feta per la Gelateria-Orxateria El Far de Roses, amb farina d’ametlla, mantega i fruits secs. Una galeta d’origen anglosaxó que ha agafat molt de prestigi els darrers anys en la carta de postres dels millors restaurants.
I després s’afegeix la crema de llimona, la melmelada de gingebre i per últim la mousse de merengue, per la qual cosa no és d’estranyar que els que visiten la Gelateria-Orxateria El Far no puguin evitar expressar la exquisida sensació que rep el seu paladar en assaborir la varietat de gustos i la barreja de textures amb el cruixent de la galeta ‘Crumble’ i la suavitat de la crema de llimona i la mousse de merengue.

Un gelat que esdevé, gràcies als rosincs i turistes que visiten la Gelateria-Orxateria El Far, el més popular de Roses.
Així, si ja hem assaborit el millor gelat de l’estiu, ja tenim una bona raó per tornar a visitar la Gelateria-Orxateria El Far, per què veritat que seria imperdonable que acabés la temporada estival sense haver provat el més popular?

Gelateria-Orxateria El Far

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
La terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses és punt de trobada de molts rosincs i turistes durant l’estiu

La Gelateria-Orxateria El Far, establerta al carrer Mairó, 54, de Roses des de fa 4 anys, és una empresa familiar d’origen alacantí que va néixer l’any 1840, i en la que els seus membres elaboren artesanalment el seus gelats i orxates.
Gelats que no porten cap tipus de colorants ni conservants, i elaborats amb productes de proximitat, km 0 i tots amb l’etiqueta DO (Denominació d’Origen).

La producció, en ser totalment artesanal esdevé petita i de gran qualitat en utilitzar només productes biològics. Per exemple, la Gelateria-Orxateria El Far no fa servir el sucre per fer els gelats ni l’orxata, sinó que el substitueixen de manera natural amb la Estèvia, una planta que precisament per les seves propietats dolces és anomenada com fulla de sucre o fulla dolça.

La Gelateria-Orxateria El Far demostra amb la seva filosofia d’empresa que menjar gelats o beure orxata no està renyit amb portar una alimentació sana.