Instal·lacions Aurel Rastrojo de Roses, la solució a qualsevol reforma de la seva llar

Instal·lacions Aurel Rastrojo es posa al servei dels ciutadans amb professionals per a tot tipus d’instal·lacions elèctriques, fontaneria, aire condicionat, calefacció, recs, energia solar i enllumenat públic, amb pressupostos sense compromís i amb total garantia dels treballs

Instal·lacions Aurel Rastrojo
L’Oficina d’Instal·lacions Aurel Rastrojo a la Gran Via, nº 49, de Roses

Resulta que l’altre dia, mentre preniem un cafè en un bar de Roses, vam veure un senyor amb una cara de pomes agres que espantava. Va entrar al bar, es va demanar un cafè “llarg, si us plau”, i es va posar a xerrar, en veu baixa, tot sol. Ho sabem perquè es va seure en una taula que estava just al costat de la nostra.

Qui coi li passaria a aquest home?, ens vam preguntar. I mentre ens fèiem aquesta pregunta va fer acte de presència un altre senyor, va veure al “cara de pomes agres”, el va saludar i, donant-se compte del seu semblant de preocupació, li va preguntar el motiu del seu problema.

I ens vam assabentar de que coi li passava, tots els mals de cap d’aquest home provenien, ni més ni menys, que volia posar aire condicionat a casa seva, perquè a l’hivern fa massa fred, i el pressupost se li disparava. Sí, havia trobat de més econòmics, va explicar al seu amic, però aquests eren amb materials que no eren de primera qualitat, i ell volia, com no, primeres marques.

Llavors el seu amic va pronunciar tres paraules li va donar la solució: Instal·lacions Aurel Rastrojo, “vés i demana pressupost”, li va dir.
Dit i fet, ho va fer. Es va dirigir a l’oficina situada a la Gran Via nº 49 de Roses, va parlar amb l’Aurel…
I si ara vostès veuen un home pel carrer amb un somriure d’orella a orella sabran de qui els estem parlant. Normal que porti aquesta cara de felicitat. A casa seva aquest no passarà fred aquest hivern, això segur, perquè Instal·lacions Aurel Rastrojo el va oferir la instal·lació de tot l’aire condicionat de casa seva, amb materials de primeres marques i sobretot, amollant-se a les necessitats econòmiques d’aquest home que tenia la “cara de pomes agres” i que ara llueix un “somriure d’orella a orella”.

Instal·lacions Aurel Rastrojo, 40 anys d’experiència al seu servei

Instal·lacions Aurel Rastrojo
L’equip de professionals d’Instal·lacions Aurel Rastrojo amb dos dels seus vehicles

Instal·lacions Aurel Rastrojo és un equip de professionals especialistes en tot tipus de reformes de bany, reformes de cuina, així com de realitzar la instal·lació totalment nova tant d’electricitat, com de fontaneria, calefacció, aire condicionat, energia tèrmica i, fins i tot, energia solar.
I tots els seus treballs amb la confiança que disposen dels carnets homologats pel Departament d’Industria de la Generalitat.

Al capdavant d’Instal·lacions Aurel Rastrojo hi és l’Aurel, professional amb 40 anys d’experiència en el sector, i que en fa 16 que va obrir la seva empresa.
Al seu càrrec té un equip composat per 3 professionals, que amb ell i la noia que s’encarrega de tots els tràmits i paperassa de l’empresa, sumen 5, el que significa un repòquer de persones que, gràcies a la seva qualitat en el treball i el tracte proper amb el client, han aconseguit donar-li el prestigi que avui dia té Instal·lacions Aurel Rastrojo dins el seu sector.

Manteniment de primeres empreses de Roses i dels serveis municipals

Instal·lacions Aurel Rastrojo
La Cristina s’encarrega de les tasques administratives d’Instal·lacions Aurel Rastrojo

Instal·lacions Aurel Rastrojo, degut a la garantia de la bona feina que porta terme compte amb la confiança d’empreses reconegudes de Roses per fer les tasques de manteniment, com és el cas, per exemple, del Càmping Salatà del Grup Terraza, de l’hotel Cala Jòncols, o el restaurant de la Cala Pelosa, entre d’altres.

Així mateix, Instal·lacions Aurel Rastrojo realitza les tasques de manteniment de l’enllumenat públic quan l’Ajuntament de Roses així ho requereix per donar un cop de mà als treballadors de Rosersa, a l’igual que als camps municipals de futbol de l’A.E. Roses i el Base Roses.

Per demanar pressupost o informació us podeu dirigir a l’oficina de la Gran Via, nº 49 de 9 a 13 hores o bé podeu trucar al 972 15 18 28, i si ho preferiu enviar un mail a aurelinstal@gmail.com