Isabel Coixet continuarà ‘Aprendiendo a Conducir’ al Cine Ciutadella de Roses d’aquesta setmana

La 4ª sessió del Cine Ciutadella ofereix un film ple d’emocions i sensibilitat dirigit per la directora de cinema catalana Isabel Coixet

Aprendiendo a conducirAquest dijous, 21 de juliol, continua la programació de Cine Ciutadella de Roses, amb una pel·lícula d’Isabel Coixet: ‘Aprendiendo a Conducir’, rodada als EE.UU. al 2014 i protagonitzada per Ben Kingsley i Patricia Clarkson, i que va suposar la segona col·laboració entre Kingsley, Clarkson y Coixet, després de treballar junts a ‘Elegy’ al 2008.

Una nova oportunitat de redescobrir la Ciutadella de Roses gaudint del millor cinema a l’aire lliure.

La Wendy és una escriptora de Manhattan que decideix treure’s el carnet de conduir mentre el seu matrimoni es dissol. Les classes les farà amb en Darwan, un refugiat polític hindú de la casta sikh que es guanya la vida com a taxista i instructor en una autoescola. Una magnífica interpretació per part dels dos actors protagonistes i una història amable i curiosa fan d’aquest darrer film d’Irene Coixet una tragicomèdia fresca i entretinguda, plena d’emocions, mirades, sensibilitat i llum, on la cineasta catalana reflexiona sobre la unió intercultural.

La pel·lícula es projectarà a les 22 h, en anglès amb subtítols en castellà. No recomanada per a menors de 12 anys. El preu de les sessions de Cine Ciutadella és de 5 €, i per als menors de 12 anys, 3 €. Es poden llogar gandules a 2 €. Estores gratuïtes amb l’entrada. Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a la web de Cine Ciutadella.

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a taquilla)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a taquilla).

APRENDIENDO A CONDUCIR (Tráiler Oficial España “Learning to drive”) from A Contracorriente Films on Vimeo.