Mes de paraules

Ja es pot fer la reserva del pack dels ingredients de la millor fideuà de la Fundació Roses Contra el Càncer

La fideuà popular de la Fundació Roses Contra el Càncer se celebrarà enguany, tot i que canviant de format, després de no poder celebrar-se l’any passat per la pandèmia

Des d’aquest passat dilluns, 24 de maig, ja es pot fer la reserva del pack amb tots els ingredients per assaborir la millor fideuà de la Fundació Roses Contra el Càncer, i que no és una altra que la que feta a casa.

Un pack que, per elaborar la nostra fideuà, es composa d’1 litre de Fumet, gentilesa de Pescadors de Roses, 200 grams de marisc, evidentment, fideus, vi, postre i un davantal de regal.
Ingredients més que suficients per a dues persones per tan sols un donatiu de 25 euros.

L’únic que no inclou aquest pack serà el sofregit, ja que cadascú s’ho farà al seu gust o bé seguint els indicacions d’un xef que elaborarà una fideuà a l’Aula Gastronòmica de Roses i que es retransmetrà per streaming a la través del canal de Youtube @RosesContraelCancer i del Facebook @fundacioroses.
Unes indicacions que es podran seguir el dia 13 de juny a les 12 hores per tal que ens surti una fideuà per xuclar-nos els dits.
Què passa si no es pot seguir en directe per streaming el dia 13?
Doncs, res, no passa absolutament res, perquè quedarà gravat per poder visionar les indicacions del xef qualsevol altre dia. Només caldrà anar al de Youtube @RosesContraelCancer, per fer la fideuà quan es vulgui.

Així, des d’aquest passat dilluns, 24 de maig i fins a l’11 de juny es pot fer la reserva del pack a través de la web de la Fundació.

I del 7 a l’esmentat 11 de juny es podrà recollir a l’Aula Gastronòmica de Roses el pack presentant el corresponent comprovant en horari de 18 a 20 hores.

Cal destacar, però, que també es podrà comprar el pack gastronòmic sense haver fet la reserva prèvia, tot i que en aquest cas tot dependrà de si en queden existències.

D’aquesta manera i amb canvi de format la Fundació Roses Contra el Càncer torna a celebrar la seva fideuà popular anual, un esdeveniment gastronòmic-benèfic, que atrau a cada any a centenars de persones solidàries i que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.