Inici Esports Joan Jorquera s’estrena a la categoria Júnior amb el triomf a l’Open...

Joan Jorquera s’estrena a la categoria Júnior amb el triomf a l’Open de Taekwondo Baza Sport de Vitòria

Joan Jorquera, campió de l'Open Baza Sport de Vitòria

La jove perla del gimnàs TKD Joan’s de Roses demostra a Vitòria que també pot ser el dominador de la categoria Júnior de taekwondo

Joan Jorquera, campió de l’Open Baza Sport de Vitòria

Joan Jorquera va debutar, aquest passat dissabte, en categoria Júnior a l’Open Internacional Baza Sport celebrat a la ciutat de Vitòria. Competició que va batre amb 640 taekwondistes el seu record de participació.
Una estrena de categoria que va ser impecable, ja que va guanyar tots els combats fins proclamar-se campió, “ha estat un test fantàstic”, va afirmar el seu tècnic en competició, Marcos Miranda.

Jorquera aconseguia superar a Daniel San Agustin, de Saragossa, per un contundent 7-0. Així mateix, al segon enfrontament va vèncer al competidor de la comunitat de Madrid, Roberto Andrés, per 12-4. I finalment, a la final, es va imposar per un marcador de 14-6 al taekwondista Arnau Gómez, de la Selecció d’Andorra, per emportar-se el títol de campió de l’Open Internacional Baza Sport en la seva estrena a la categoria Júnior.

Un títol que estaven entre els objectius del jove esportista rosinc, ja que com va explicar el director i tècnic del TKD JN’S, Juan Jorquera, portaven temps preparant aquest salt de categoria, concretament “des de l’Open Internacional de la Comunitat de València, celebrat el passat mes de juliol, quan ens vam posar a treballar en la preparació de cares al debut de Joan en categoria Júnior, amb la finalitat de continuar sent competitius en una categoria superior”. Per això, el cost tècnic de Joan Jorquera va mostra la seva satisfacció en assolir aquest títol de Vitòria, destacant que el rosinc, en aquest inici de temporada es troba “a un 75% de la seva millor forma física i si tot va bé al novembre, quan arriben les cites més importants, hauria d’estar en el seu millor moment tècnic i físic”.

Així mateix, el jove Joan Jorquera a la seva arribada a Roses es mostrava molt content pel campionat que havia portat a terme, assenyalant que ¨ha estat un cap de setmana genial i m’agradaria donar-li les gràcies a totes les persones que s’apropen a saludar-me i a animar-me en els campionats, ha estat molt emocionant veure que els nens volen conèixer-me i ser amics meus, saber que segueixen la meva carrera esportiva”. I el fet, va afegir en Joan, que em demanin tenir una foto amb mi em dóna moltes forces per seguir endavant, moltes gràcies de tot cor”.

Joan Jorquera porta actualment la xifra de 153 combats guanyats.

Exit mobile version