Joaquim Cusí i Iñaki Millán són els distingits enguany pel Club Rotary Roses-Costa Brava amb la distinció Paul Harris

Distinció Paul Harris del Club Rotary Roses-Costa Brava

Esl guardonats amb la distinció Paul Harris, Iñaki Millán i Joaquim Cusí amb el 'Maser' Philip Sealier i el president del Club Rotary Roses-Costa Brava, Manel Bartoll

Distinció que cada any el Club Rotary Roses-Empuriabrava lliura a dos membres de l’entitat

Distinció Paul Harris del Club Rotary Roses-Costa Brava
Els guardonats amb la distinció Paul Harris, Iñaki Millán i Joaquim Cusí amb el ‘Maser’ Philip Sealier i el president del Club Rotary Roses-Costa Brava, Manel Bartoll

La distinció Paul Harris del Club Rotary Roses-Empuriabrava es lliura cada any a dues persones integrants de l’entitat. Tradicionalment, aquest guardó s’atorga al ‘Pass President’ o president sortint, per la qual cosa el primer del guardonats amb la distinció Paul Harris va ser Joaquim Cusí, que va deixar la presidència de l’entitat el passat de juliol i que és el propietari de l’Hotel Risech, indret on els membres del Rotary tenen per costum celebrar les seves convencions.

La segona persona guardonada amb la distinció Paul Harris va ser l’empresari Iñaki Millán, natural de Bilbao i director general de Cahors Espanyola S.A., empresa ubicada en Vilamalla. El president del Club Rotary, Manell Bartoll, va destacar que Millán era mereixedor de la distinció perquè “és l’últim membre fundador del Club que encara no l’havia rebut”.

Les distincions Paul Harris van ser lliurades pel governador del Districte 2022, Sergio Aragón, membre del Rotary Club Barcelona Diagonal, i l’acte va comptar amb la presència del regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, Marc Danès.

Paul Harris

L’any 1905 a Chicago, Paul Harris va fundar el primer club Rotary del món amb la intenció de ser útils a la seva comunitat, sent varis dels seus amics els primers socis. Més de cent anys després, aquesta labor filantròpica ocupa a 1.200.000 “rotarios” intregrats en 33.000 clubs de tot el món. Entre ells el Rotary Club Roses-Empuriabrava.
En honor seu s’atorga aquesta distinció Paul Harris.