Jornada sobre l’Acció Comunitària Intercultural al Consell Comarcal

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà acollirà la jornada amb la ponència del Doctor en Pedagogia Miquel Àngel Essombra

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàAquest proper dimecres, 27 de novembre, es desenvoluparà la 8ena edició del cicle de jornades entorn de la nova ciutadania, Nos+Altres, que anualment organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, amb el suport de la Direcció General per a la Immigració. Enguany la jornada portarà per títol “Treball comunitari per a la Inclusió Social: la diversitat com a repte”.

Aquesta jornada té com a objectiu sensibilitzar la població  sobre els reptes que genera la diversitat al conjunt de la nostra societat i alhora oferir eines de treball als professionals que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural. En aquest context, el treball comunitari ha anat prenent un paper rellevant en la intervenció que porten a terme els professionals de l’àmbit social.

La jornada, que es durà a terme a la seu del Consell Comarcal de 9h a 13.30h, comptarà amb la participació del pedagog Miquel Àngel Essomba, que impartirà la ponència “L’acció comunitària intercultural: Teixir xarxes de sentit compartit”. Amb la voluntat d’oferir eines pràctiques als assistents per tal d’aprofundir en el coneixement de la metodologia d’intervenció comunitària, la jornada es complementarà amb un debat entorn el treball comunitari en què participaran professionals que tenen experiència en aquest terreny.