José Elías i Jordi Segura, del CPE Roses La Perola, bronze al campionat de Catalunya de pesca Mar-Costa

C.P.E. Roses La Perola

José Elías (esquerra) i Jordi Segura amb la medalla de bronze assolida al campionat de Catalunya de Pesca Mar-Costa

La parella del club de pesca de Roses es va guanyar el dret a participar en el campionat d’Espanya Mar-Costa

C.P.E. Roses La Perola
José Elías (esquerra) i Jordi Segura amb la medalla de bronze assolida al campionat de Catalunya de Pesca Mar-Costa

Dissabte es va celebrar a Calella de Mar el campionat de Catalunya de pesca Mar-Costa de clubs, i el de Roses-La Perola es va presentar amb 4 parelles: José Elias-Jordi Segura, José Moral-J. Carlos Pedret, Alberto Vallejo-Antonio Gutiérrez i Josep Bernárdez-Albert Palomeras.

El certamen es va desenvolupar en dues mànigues de tres hores, la primera de 20 a 23 hores i la segona de 00:30 a 03:30 hores, i en el que tot i que es van capturar orades, mabres i besucs de bona mida, l’absència de peix, en general, va ser la nota a destacar.

La pesada del peix al final de les dues mànigues va determinar que la parella de socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, formada per José Elías i Jordi Segura aconsegueixen la tercera posició del podi, per la qual cosa representaran a Catalunya en el campionat d’Espanya de Surfcàsting que se celebrarà a la Manga del Mar Menor, a Múrcia, el proper mes de maig.

Elías i Segura, o Segura i Elías estaran acompanyats dels guanyadors del campionat, Ivan Mora i Daniel Cobo de la Penya Llobarrera, de Calella i dels segons classificats, Alvaro Pérez i Daniel Cervantes del club de pesca de Viladecans.

Amb aquet podi el pescador del club rosinc, Jose Elias, aconsegueix el seu primer bronçe en un campionat oficial, mentre que Jordi Segura engrandeix el seu currículum al aconseguir la seva tercera medalla, ja que al 2013 ja va conquerir la medalla d’or al campionat de Catalunya i al certamen estatal del mateix any va aconseguir també el bronze.