Juan M. Fernández, en ‘Ferdy’, emprendrà un altre viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

De Roses al Camí del Rocío, Huelva

Ferdy l'any passat últimant els preparatius abans de sortir en bicicleta cap a Santiago de Compostela / Foto: arxiu

En Ferdy farà en bicicleta 1.500 km solidaris de Roses fins al Camí del Rocío, Huelva, entre el 5 i el 12 de maig

De Roses al Camí del Rocío, Huelva
Ferdy l’any passat últimant els preparatius abans de sortir en bicicleta cap a Santiago de Compostela / Foto: arxiu

El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, conegut per tothom com en Ferdy, torna a emprendre una altre viatge solidari. En aquesta ocasió, com ell mateix diu en aquest carta per fer-ho públic anirà des de Roses a Almonte, un recorregut de 1.500 km a beneficia de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Però en Ferdy no viatjarà sol, ja que viladeroses.cat l’acompanyarà per fer la crònica diària d’aquest nou viatge solidari.

Properament, aquest diari digital parlarà amb el regidor per a que ens expliqui amb més detall la seva nova aventura solidaria.

Carta d’en Ferdy a tota la societat de Roses:

Bon dia a tots: amics, coneguts, familiars, col·laboradors, etc.

El primer destí del meu viatge solidari en bicicleta va ser Sevilla, amb una sorprenent resposta per part de moltes empreses i d’alguns particulars amb la compra de kilòmetres solidaris.

El segon any, va tocar Santiago de Compostela, passant pels Pics d’Europa, aquesta vegada també hi va haver una molt bona resposta per part de les empreses i particulars, col·laborant amb la compra de kilòmetres.

Arriba el tercer any, i ja estic preparant la bicicleta perque el següent destí serà el Camí del Rocío, a Almonte (Huelva), amb un recorregut de 1.500 km. aproximadament, que calculant a 2€/km. es podrien recaptar uns 3.000 euros, que no estaría gens malament.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu, demano la col·laboració de tots vosaltres, per seguir lluitant contra aquesta enfermetat, que no deixa de trucar a la nostra porta, o a la d’algun familiar, amic o conegut.

Compto amb tots vosaltres, un cop més, per tal que tots els malats i les seves famílies puguin afrontar aquests durs moments amb tots els ajuts possibles, a través de la Fundació Roses Contra el Càncer, qualsevol ajuda per petita que sigui, serà molt benvinguda.

Podeu fer les vostres aportacions, directament al compte bancari de la Fundació Roses Contra el Càncer, ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer ( c/ Pescadors, 13 ) o a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

Moltes gràcies a tots, per la vostra col·laboració, i a veure si aconseguim entre tots poder fer una mica més fàcil la vida de totes aquestes persones, que ja en tenen prou en lluitar dia rere dia amb aquesta malaltia.

Gràcies

Juan Manuel Fernández Martínez

I aquí us deixem el vídeo resum que Almanegra Audiovisual va fer del viatge solidari de Roses a Sevilla: