‘Kimicor’, un gran projecte d’ajuda que va néixer arran de la publicació del llibre “T’estimo, gràcies”

Kimicor

La Kimi Turró presentant al Teatre Municipal de Roses el seu llibre “T’estimo, gràcies” i el seu projecte ‘Kimicor’

Kimi Turró va ser profeta a la seva terra natal, Roses, amb la presentació del llibre “T’estimo, gràcies” i el projecte ‘Kimicor’

Kimicor
La Kimi Turró presentant al Teatre Municipal de Roses el seu llibre “T’estimo, gràcies” i el seu projecte ‘Kimicor’

Kimi Turró, rosinca establerta a Banyoles des dels 18 anys era feliç amb la seva família i amb la seva professió de xarcutera, on regenta un negoci propi a la capital de la comarca del Pla de l’Estany.

Una vida que es va ensorrar un 24 de gener de 2009 en morir el seu fill, l’Adrià, en un accident de moto.
La Kimi va baixar a les tenebres del dolor i el patiment. No podia superar la pèrdua. Així, va estar durant un llarg temps mentre feia teràpia i assistia a sessions d’autoajuda. I un dia va veure la llum, va escriure el llibre T’estimo, gràcies. Un text que mentre el escrivia es va endinsar en una tècnica de tradició i creences hawaianes, consistent a demanar-nos perdó a nosaltres mateixos utilitzant les paraules “ho sento, perdona’m, gràcies, t’estimo”.

I amb tot plegat va reconvertir el seu dolor en amor, ajuda i solidaritat envers als demés. Un llibre que és molt més que un text, “és un gran projecte”, que la Kimi ha anomenat ‘Kimicor’, i que “mai hagués pensat que arribaria a estar on és ara. És el que vaig sentir en un primer moment, jo sabia que volia ajudar, però no sabia com, i llavors de la mateixa manera que volia expandir l’energia de l’Adrià -el seu fill- també em vaig proposar ajudar anímica i econòmicament, aquesta és la única meva finalitat, i part dels beneficis de tot el que venc els destino a l’ONG Xaropclown, i a mesura que aquest projecte s’engrandeixi ajudaré a molta més gent”, va afimar la Kimi Turró convençuda que ‘Kimicor’ “és un gran projecte que ajudarà a molta gent, una ajuda que sempre estarà relacionada amb els nens”.

I per ajudar, recapta diners durant la presentació del seu llibre, que va portar a terme al Teatre Municipal de Roses el passat diumenge, amb la venda del text i productes de merchandising amb les paraules “ho sento, perdona’m, gràcies, t’estimo” de la tècnica hawaiana a la que Kimi Turró ha afegit el mots “accepto” i confio”.

Productes i llibre que es poden adquirir on line a la pàgina web kimicor.com.