La 8ª edició de la Cursa de la Dona, que se celebrarà d’aquí tot just un mes, presenta novetats

Cursa de la Dona de Roses

Durant les setmanes prèvies el Club Atletisme Roses té previst fer entrenaments per participar en un bon estat de forma

Cursa de la Dona de RosesLa principal novetat a destacar de la vuitena edició de la Cursa de la Dona “és que les samarretes tindran el tall de dona, i no com en les anteriors edicions que estaven confeccionades amb el tall d’home. Una demanda, i amb tota la raó, que ens havien fet arribar algunes de les participants i enguany les hem fet així”, ha avancat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Entrenar tots els dimecres 1 hora per després gaudir de la Cursa de la Dona

I per participar en un bon estat de forma a la cursa, el Club Atletisme Roses i la Fundació Roses contra el Càncer, organitzadors de la Cursa de la Dona, han previst fer un entrenament setmanal, que es portarà a terme tots els dimecres previs a la cursa. “Seran un entrenament suau i divertit, el que pretenem és que la gent agafi una mica de forma física i mogui una mica els músculs a través d’exercicis i estiraments”, ha manifestat el president del Club d’Atletisme.
El lloc de concentració serà a l’entrada del port esportiu, tot just on està ubicada la caseta d’informació turística de l’Estació Nàutica, i la hora serà a les 19:45 hores per començar a les 20 i acabar una hora després a les 21 hores.

Una preparació que serà ideal per després gaudir de la carrera..

Per això, cal trucar al telèfon de la Fundació, 972 15 12 95, o bé enviar un mail a fundacio@fundacio.org, per dir que es vol fer els entrenaments i quins dies va millor, per poder establir un calendari.

Un altra novetat, i que s’ha de tenir en compte és que durant la cursa s’ha de fer tot el recorregut, “si algú de l’organització veu una persona, sigui gran o petita que fa trampes o no fa tot el recorregut, no tindrà opció als premis ni a participar en els sortejos”, ha assenyalat Sastre.

Per participar a la 8ª Cursa de la Dona només s’ha de fer un donatiu de 6 € si es fa de manera anticipada, per això només cal anar a:

  • Fundació Roses contra el Càncer
  • Auto Peira
  • Piscina Municipal de Roses
  • Esports Base Montjoi

Inscripcions el mateix dia a 10 € el donatiu i a les 9:30 hores es tanquen les inscripcions

Si la inscripció es fa el mateix dia de la cursa el donatiu serà un xic més generós, ja que s’haurà de dona 10 €, i cal destacar que aquest dia les inscripcions “es podran fer de 8 a les 9:30 hores, que es quan tancarem inscripcions i deixarem de donar dorsals”, ha destacat el president del Club Atletisme Roses. Una mesura per evitar que arribi l’hora de la cursa a les 10, i encara hi hagi gent que arribi per inscriure’s.