Mes de paraules

La campanya del Suquet de Peix de Roses d’enguany regala un menú cada dia per a dues persones

Campanya del Suquet de Peix de Roses
Alguns dels restauradors que hi participaran a la campanya del Suquet de Peix de Roses amb el regidor de Turisme, Fèlix Llorens

Del 5 al 14 d’octubre dos afortunats gaudiran d’un menú de Suquet de Peix gratis en un restaurant de Roses

Campanya del Suquet de Peix de Roses
Alguns dels restauradors que hi participaran a la campanya del Suquet de Peix de Roses amb el regidor de Turisme, Félix Llorens

Si vols arribar a la gent regala-li quelcom. I l’Ajuntament de Roses ha decidit que aquest quelcom per arribar a la ciutadania sigui un menú gratis de Suquet de Peix en un dels restaurants de Roses que hi participen en la campanya d’enguany d’aquest plat tradicional dels pescadors rosincs.

I la manera de fer-ho és “entrant al Facebook de Turisme Roses i seguir les indicacions del post publicat sobre la campanya del Suquet de Peix”, ha explicat el regidor de Turisme, Félix Llorens, durant la presentació d’aquesta nova promoció del Suquet de Peix de Roses, que s’ha portat a terme aquest matí a la Confraria de Pescadors, amb la presència de diferents restauradors de la Vila.

Cal a dir que el sorteig d’un menú per a dues persones es portarà a terme cada dia fins al 9 d’octubre i cada dia se sortejaran els àpats en un establiment diferent, i per participar només cal fer clic AQUÍ.

I aquesta manera de promocionar el plat per excel·lència dels pescadors de Roses es complementa “amb el vídeo realitzat per la productora We Are Contento i que s’emet per les xarxes socials, els cinemes de Roses i per Empordà TV ”, ha desvetllat Llorens durant la presentació.

Enguany, la campanya del Suquet de Peix comença amb l’oferiment de 16 menús a diferents  restaurants de la vila. Els restaurants participants són: Bistró de Mar, Bitákora, Ca la Valeria, Cal Negre, Casa Paco, El Mirador de l’Almadrava, El Trull, Falconera, l’Àncora, La Cala, La Cuina d’en Norat, Plazza, Pika Pika Beach, Punto 21, Roc-Fort i Santa Llúcia.

Els menús que ofereixen cadascun del restaurants es podran degustar del 5 al 14 d’octubre i són una mostra de la  versatilitat d’una recepta d’arrel tradicional, tant en els ingredients, com en les tècniques culinàries. Amb la mateixa finalitat, tots els restaurants participants, com a bons prescriptors dels productes de la comarca, acompanyen el suquet de peix amb vins de la Denominació d’Origen Empordà.

Cal a dir que aquesta nova campanya del Suquet de Peix de Roses es difondrà també mitjançant el nou espot publicitari creat especialment per a aquesta ocasió a través de diversos mitjans de comunicació: ràdio, mitjans digitals, cine i televisió, el portal web de Turisme de Roses i les xarxes socials.
Així mateix, l’oficina de Turisme i diferents establiments de Roses, distribuiran també el tríptic informatiu editat amb el detall de menús i restauradors.

Podeu consultar el tríptic en el document adjunt clicant AQUÍ i visionar el vídeo a sota: