La colla Sant Tornem-hi esdevé en tota una delegació del Cirque du Soleil durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Dos Miquel, en Fuentes i Muñoz, de la colla Sant Tornem-hi

Un altre anys la colla Sant Tornem-hi representarà durant el Carnaval de Roses un espectacle del circ més famós del món

Carnaval de Roses
Dos Miquel, en Fuentes i Muñoz, de la colla Sant Tornem-hi

El Cirque du Soleil té molts espectacles, molts, que han anat representant arreu del món, però a la colla Sant Tornem-hi els agrada especialment un, Saltimbanco. Amb aquest seran tres anys que representaran l’espectacle, tot i que cada any amb disfresses i decoració de la carrossa diferents, “perquè els personatges de Cirque du Solei són de molta fusió, de fantasia amb animals, i tots els que hem anat a veure aquest espectacle ens va agradar molt”, ha comentat el cap de colla de la Sant Tornem-hi, Miguel Muñoz

No van posar barraca per la festa major, però en Miquel, tot i reconèixer que els beneficis que es treuen ajuden a pagar els costos del carnaval, matisa que “a mi personalment no val la pena, la quantitat de feina que et dóna pels guanys que treus no mereix la pena”. Així, que com totes les colles que no posen barraca sufragen les seves despeses exclusivament de la quota que paguen els components de la colla, “que són 180 euros, i som un total de 26 persones, 23 adults i 3 petits”. La Sant Tornem-hi també va demanar la subvenció de 250 euros “ja que ajuda a pagar els costos del carnaval”.

Carnaval de RosesI tot i que els 26 components de la Sant Tornem-hi aniran disfressats de personatges de l’espectacle Saltimbanco de Cirque du Soleil, la carrossa no tindrà res a veure amb un circ ja que “serà un bus, serà un homenatge al primer bus de línia que va arribar a Roses, la Lloca, i serà el mitja de transport amb el qual el Cirque du Soleil arribarà a Roses”, ha explicat Muñoz.

El cap de colla de la Sant Tornem-hi s’ha mostrat “content pel número de sortida que ens ha tocat, el 29, perquè vam tenir sort”.
Tot i que Miguel Muñoz té la seva opinió tant sobre el sistema de decidir l’ordre de desfilada com per la iniciativa de no servir alcohol durant les passades, ha preferit no pronunciar-se al respecte.
I potser, el seu parer hagués estat molt vàlid. Potser.

De totes maneres serà genial veure desfilar al primer bus de línia que va arribar a Roses.