La colla Sant Tornem-hi tindrà un paper destacat en l’últim episodi de Star Wars, ‘El Despertar de la Fuerza’

Colla Sant Tornem-hi del Carnaval de Roses

Miguel Muñoz (esquerra) i Venancio Cerveira assenyalant el robot BB-8 que surt a 'El Despertar de la Fuerza'

De ‘Los Juegos del Hambre a ‘Star Wars’… no si fantasia ja li posen, ja, aquests de la Sant Tornem-hi

Colla Sant Tornem-hi del Carnaval de Roses
Miguel Muñoz (esquerra) i Venancio Cerveira assenyalant el robot BB-8 que surt a ‘El Despertar de la Fuerza’

L’any passat els membres de la colla Sant Tornem-hi ja van decidir rescindir, unilateralment, el contracte que els havia lligat al Circ du Soleil durant la seva existència en el Carnaval de Roses.
Es van passar al setè art. El cinema. I la pel·lícula ‘Los Juegos del Hambre’ va ser la pel·lícula representada. I enguany, davant l’imminent estrena de l’últim episodi de Star Wars, ‘El Despertar de la Fuerza’, han decidit reservar-se un paper destacat dins el film. A la pel·lícula no surten, ja que les escenes on sortia la colla Sant Tornem-hi es van tallar en la post edició del film. Però tant és, perquè els membres de la colla ensenyaran durant la desfilada del Carnaval, la part de la pel·lícula que no surt als cinemes.

Bé… Em sembla que hem deixat volar la nostra imaginació un xic més enllà de la realitat, perquè “hem escollit Star Wars per seguir el cicle que vam iniciar l’any passat sobre pel·lícules de cinema”, va afirmar el cap de colla, Miguel Muñoz.

O sigui, que pot ser, ni eren al rodatge de la peli, tu. Però bé, si aquests ‘carnavaleros’ representaran la darrera pel·lícula de Star Wars, com anirà engalanada la carrossa?, “això ja es veurà” va contestar de manera enigmàtica Muñoz. És a dir, és secret. Però insistint una mica va confessar que “la idea es recrear una escena de la pel·lícula, amb el ‘Halcon Milenario’, els ‘cazas imperiales’, els nous robots que surten al film, entre d’altres motius de decoració del film”.

Vale, i de què anireu disfressats? Silenci… També és secret. Tornem a insistir i… “d’un caballer Jedi”, quin?, “un caballer Jedi”… Bé, ja no vam tornar a insistir més per tal que ningú es passés al ‘lado oscuro de la fuerza’.

Però deixem de banda Star Wars i centrem-nos una mica en la gent que es disfressarà amb aqueta colla tan galàctica. Membres que “dupliquem segur la quantitat que érem l’any passat amb ‘Los Juegos del Hambre’, tot i que hem rebutjat propostes per venir amb nosaltres”, va dir el cap de colla.

No se accepten menors d’edat si no venen amb els pares o una persona que es faci responsable

I les propostes que van tenir la colla Sant Tornem-hi per disfressar-se, “van provenir de menors d’edat, nens i nenes molt joves dels quals nosaltres no estem d’acord en que els menors vinguin en la nostra colla sense els seus pares, i per això els hem dit que no”.

La quota que paga cada galàctic per gaudir del Carnaval és “la mateixa que l’any passat, 185 euros tot inclòs, menjar, beure, la disfressa, el dinar que farem diumenge i l’arrossada del dilluns, tot inclòs”.

El port tancat la desfilada de divendres de Carnaval

El port pesquer de Roses romandrà tancat durant la desfilada de divendres de Carnaval, segons va comunicar el regidor de Festes, Francesc Giner, a viladeroses.cat per evitar els aldarulls i els excessos que s’han produït en carnavals anteriors. Una mesura que a Miguel Muñoz li sembla “correcta, entenc la responsabilitat de les persones que ho permeten i entenc que no ens deixin anar aquest dia”.

Paraula de Jedi.