L’A.E. Roses projecta una quina de Nadal que “será la referencia a la comarca”

El president de l’Agrupació Esportiva Roses vol “unir forces” amb d’altres entitats per a que la Vila tingui “una quina de Nadal com es mereix”

Quina de Nadal de Roses
Aspecte que presentava l’envelat de la plaça Frederic Rahola l’últim dia de la quina de Nadal de Roses

La quina de Nadal de Roses ha tingut una mitjana d’assistència de 250 persones, una xifra que està molt per sota d’altres que se celebren a la comarca, i no gaire lluny de la nostra Vila.
Sergi López, el president de l’Agrupació Esportiva Roses, club de futbol que organitza la quina des de fa molts i molts anys, és conscient d’aquesta situació i fent autocrítica, “Roses es mereix tenir una quina molt millor”, ha decidit posar fil a l’agulla, i sota l’afirmació que “la unió fa la força” , ha assegurat que “ens hem posat en contacte amb altres entitats de Roses, i properament ho farem amb d’altres per, entre tots, aconseguir omplir de gent l’envelat de la plaça Frederic Rahola cada dia que es faci una quina”.

López no ha volgut desvetllar de quines entitats es tracta, “perquè fins que no estigui tot tancat i ben lligat prefereixen continuar en l’anonimat, però si surt tot com està previst la quina de Roses serà la referència a la comarca”.

Doncs només cal esperar a les Festes de Nadal d’aquest any 2019 per saber si aquesta afirmació tant grandiloqüent expressada pel president de l’A.E. Roses serà una realitat.