L’A.E.Roses referma el seu liderat a 3ª Catalana al vèncer a l’Esplais per 3 a 0

Jachi Jawara, just abans de rematar per aconseguir el segon gol del tres que va marcar

Un partit dolent en quant al joc, però resol per l’efectivitat del nouvingut Jachi Jawara, que va fer tres gols per donar els tres punts a l’A.E.Roses

A.E.Roses
Jachi Jawara, just abans de rematar la pilota per aconseguir el que seria el seu segon gol

No és l’objectiu de l’A.E. Roses el pujar de categoria, però de moment porta 5 de 5. Cinc partits jugats a la lliga de 3ª Catalana i cins partits guanyats. En total, 15 punts que suma l’equip rosinc que el fan ser líder en solitari per davant del Begur, amb 13.

El partit jugat ahir al estadi municipal de Mas Oliva entre l’Agrupació Esportiva Roses i l’Esplais de Castelló d’Empúries no va ser vistós en quant al joc. A tots dos equips els costava arribar a l’àrea contraria, tot i que els castellonins van desaprofitar alguna ocasió clara per avançar-se en el marcador, “sí, la clau ha estat mantenir la nostra porteria a zero, i potser ells s’ho mereixien haver marcat”, va reconèixer al final del partit l’entrenador de l’equip rosinc, Eduard Ortega.

En canvi, en la, pràcticament, única oportunitat clara que van tenir els locals van inaugurar el marcador. Corria el minut 41 quan Hicham va fer una passada a l’interior de l’àrea a Jachi Jawara, fichat aquesta temporada del Sant Miquel de Fluvià que va fer el primer dels tres gols del partit i del seu compte particular, “ha hagut un pel de sort, ja que la pilota no sempre entra i avui ho ha fet tres vegades”, va dir un  humil Jachi, que va afegir que se sent molt bé a l’equip de Roses i “amb els companys, molt bé tots, sense ells no marcaria gols”.

El davanter va arrodonir la seva eficàcia a la segona part marcant el seu segon gol al minut 70, i aconseguint el hat-trick, vuit minuts després, al 78. Tres gols de Jawara, tres gols de l’A.E.Roses i tres punts que reafermen el liderat de l’equip a la categoria, “són tres punts que donen moral a la gent, que veu que estem fent un bon treball, però no ens ha d’obsessionar estar primers, ja que no és l’objectiu principal” va destacar Ortega.

La propera jornada l’A.E. Roses haurà de defensar a domicili el seu liderat del grup 15 de 3ª Catalana, ja que jugarà al camp del Begur, segon classificat.