La gent del mar de Roses celebra la festivitat de la seva patrona la Mare de Déu del Carme

Festa del Carme

Processó de la Verge del Carme pel port pesquer de Roses

Durant la celebració de la Festa de la Verge del Carme es va portar a terme la tradicional processó marinera

Festa del Carme
Processó de la Verge del Carme pel port pesquer de Roses

Tres dies després de la festivitat de la Verge del Carme, no està la situació econòmica actual i, molt menys la dels pescadors, per perdre un dia de feina, la comandància de Marina i la Confraria de Pescadors de Roses van celebrar el dia de la seva patrona, la Mare de Déu del Carme

Una celebració que es va encetar amb la processó de la Verge pel port pesquer fins a la llotja, on va tenir lloc la missa solemne oficiada pel mòssen Josep Gispert. Un missa que va comptar amb la presència de centenars de rosincs, això com les autoritats polítiques municipals encapçalades per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

Així mateix, no van faltar cap dels comandaments de Marina, dels diferents exèrcits de terra, mar i aire, així com de tots els cossos de seguretat, des de els municipals fins als estatals.

La celebració de la patrona del mar, dels pescadors i de l’Armada espanyola va finalitzar amb la tradicional processó marinera de la Verge del Carme, on les autoritats i ciutadans van navegar per la badia de Roses.