La III Cursa Badia de Roses va camí de superar el rècord d’inscripcions

3ª Cursa Badia de Roses

Fins aquest matí ja s’han inscrit a la III Cursa Badia de Roses més de 350 atletes

3ª Cursa Badia de RosesA falta de dos dies de la celebració de la tercera edició de la Cursa Badia de Roses va c camí d’arribar als 400 inscrits, ja que hores d’ara el nombre de persones que han formalitzat la seva inscripció ja supera la barrera dels 350, el que significa que a dia d’avui ja són més que els 335 atletes que l’any passat van prendre la sortida, tot i que es van inscriure 361.

La III Cursa Badia de Roses que se celebra aquest diumenge, 11 de març, tindrà, com les dues anteriors edicions 2 distàncies, la curta de 5.000 metres i la llarga de 10.000.

Recollida de dorsals

A diferència de l’any passat que es va fer a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, enguany “la recollida de dorsals es portarà a terme al Teatre Municipal de Roses, aquest dissabte, 10 de març, de 16 a 20 hores, i els que vinguin el mateix dia de la cursa, diumenge, el podran recollir de 8 a 8:45 hores al port esportiu”, ha assenyalat Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses, entitat organitzadora de la cursa.

Els que encara no hagin fet la seva inscripció ho poden fer on line clicant AQUÍ

Diferents distàncies de la Cursa Kids

I pel que fa a la novetat d’enguany, la Cursa Kids, cal assenyalar que hi hauran diferents categories i distàncies a recorrer segons l’edat dels participants. Recorreguts que es faran dins el Port Esportiu.
Així, els Pre-Benjamins faran 300 metres, els Benjamins 500, els Alevins 700 i els Júnior 700.
Cal assenyalar que pe participar a la Cursa Kids no es pot fer on line, sinó de manera presencial per a que els pares pugin signar la seva autorització. I els llocs per fer-ho és a les botiges Nou Nens (Plaça de l’Església) i CIM Sports (c/ Doctor Fleming, 2-6).

Cursa solidària enguany a benefici de FADIR

La Cursa Badia de Roses, a part de desenvolupar-se en un marc incomparable com és en una de les badies més boniques del món, també es especial pel seu caire solidari, ja que 1 euro de cada inscripció es destina a una entitat social de Roses. El primer any la beneficiària va ser l’Associació Tramuntanets, el segon l’Associació Catalana de Moebius i, enguany és la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR.