La llibreria Cati de Santa Margarida dóna un quart premi de la Loteria de Nadal a Roses

Loteria de Nadal

Joana Mallol ensenyant el número 07.617, quart premi de la Loteria de Nadal que ha caigut a Roses

La llibreria Cati va repartir el número 07.617 entre els seus clients des de l’estiu

Loteria de Nadal
Joana Mallol ensenyant el número 07.617, quart premi de la Loteria de Nadal que ha caigut a Roses

Joana Mallol és la propietària de la llibreria Cati, ubicada a l’Avda. Gola de l’Estany de Santa Margarida, i ella, juntament amb el seu home, ha estat la que ha repartit el quart premi de la Loteria de Nadal, amb el número 07.617 que ha caigut a Catalunya. “No sabem la quantitat que hem venut i ni si l’afortunat és una persona o varies, i tampoc si és d’aquí o és estranger, ja que estem venen loteria des l’última setmana de juliol i ho fem a través de la màquina”, ha afirmat Mallol.
La Joana i el seu home han dit que han tocat a la delegació de Loteria de Girona “i tampoc ens ha sabut dir quants dècims del 07.617 s’havien venut a Roses, pot ser que hagim venut només un com tota una sèrie”.

El 07617 és un dels dos quarts premis de la loteria de Nadal, que ha estat molt repartit arreu Catalunya.
A banda de Roses, també ha tocat a Blanes, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Vallirana, Manresa, Badalona, Tàrrega, Alcarràs, Salou, Tarragona, Lleida i Barcelona, entre d’altres poblacions.

Així mateix, a la resta de l’espanyol el 07617 ha caigut a les Illes Canàries, a Galícia, Pamplona i la Comunitat de Madrid. En total, aquest número, premiat amb 200.000 euros tota la sèrie, s’ha venut en 146 punts de venda.