La Llista de la Compra: a Roses es pot comprar una bossa de 5 kg de patates per menys de 2 €

Un dels nou hipermercats de Roses que visitem cada mes per La Llista de la Compra té aquest oferta temptadora

Feia temps que no es veia un preu tan baix en els supermercats de Roses. Una bossa de 5 kg per menys de 2 €, concretament per 1,99, per la qual cosa el quilo de patates, en aquest cas de la classe ‘blanques’, surt per només 0,39 cèntims.

Només teniu que mirar la taula de preus per esbrinar quin dels nou supermercats té aquesta oferta.

D’altra banda, volem destacar els preus dels productes, sempre parlant de la marca blanca del supermercat, com, per exemple, el de l’ampolla de litre d’oli, el tetabrik del litre de llet o dels pots de vidre de les llenties, mongetes o cigrons. Aquests preus, entre molts altres, hem vist, com en altres moltes ocasions, però aquest mes ho hem constatat amb molta més quantitat, que alguns dels supermercats tenen aquests productes amb un preu de sortida el qual si es paga acompanyat de la targeta de fidelitat en surt més econòmic.

I hem decidit posar l’article rebaixat amb la targeta per una simple questió: en el cas que no es tingui es pot demanar i a l’instant els operaris de caixa fan una amb la que podran comprar el producte amb el preu més econòmic.

Per exemple, en un supermercat (vegeu taula) el litre d’oli està a 3,60 euros, com en la majoria, però si es té la targeta del centre comercial, el preu baixa fins a 3,49 €.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen l’últim divendres de cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres al matí del 29 de gener de 2016

La LLista de la Compra a Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
**
Tomàquet de branca
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.