La Llista de la Compra: El preu de l’oli continua baixant als hipermercats de Roses

Gairebé ha hagut unanimitat per establir el preu del litre d’oli de marca blanca en 2,75 euros

Si fan una ullada a la taula comparativa de preus es pot apreciar que tota la línia d’oli suau i intens està marcada de color vers, que vol dir que és el preu més econòmic. Només hi ha una columna, sempre parlant de les files de l’oli que està en color groc, indicant, com és n preu superior a la resta, que és el més car.

L’estrany del cas és que es tracta d’un hipermercat ‘hard-discount’, i per tant, el preu, com a mínim no hauria de ser superior a la resta.

A banda d’això cal destacar, continuant parlant d’oli, que al hipermercat Mercadona s’anuncia: últimes unitats a  2,40 euros el litre d’oli, i a 2,55 el litre d’oli verge extr’. Totes dues ofertes són de la  marca Fontoliva

A banda de l’oli la resta de productes mantenen, si fa o no fa,  per carnaval el preu és manté igual respecte al mes passat, en gairebé tots el produsctes de La Llista de la Compra.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats dijous a la tarda, dia 27 de febrer de 2014

La Llista de la Compra a Roses   Cliqueu a la imatge per ampliar-la

 

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.