La Llista de la Compra: Els hipermercats de Roses es posen d’acord, pugen el litre d’oli per sobre dels 3 euros

Llista de la Compra a Roses

Tots els hipermercats de Roses, menys Carrefour i Spar decideixen sobrepassar els 3 euros en el preu del litre d’oli de marca blanca

A 3 euros i 5 cèntims, a 3 euros i 9 cèntims o a 3 euros i 10 cèntims. Aquest són els preus que marcaven avui divendres, 30 d’agost, el litre d’oli de marca blanca dels 7 dels nou hipermercats de Roses. Només Carrefour i Spar els tenia, tant al sabor suau com intens, a 2 euros i 99 cèntims.
A banda d’aquests dos centres comercials, s’ha de destacar que el Mercadona el litre d’oli Verge de la marca Fontoliva està a 2,89 euros, i el de marca blanca de sabor suau a 2,85 euros.

Baixa el tomàquet madur

D’altra banda, cal destacar també que el preu del quilo de tomàquet madur ha baixat. En alguns casos fins a 40 cèntims. De 1’59 a 1’19 euros, sent el més barat el tomàquet del LIDL, que està a 0,69 euros (vegeu taula).

El pollastre vola cap amunt

El producte que ha agafat el camí contrari del tomàquet ha estat el kg. pollastre, ja que el seu preu ha pujat respecte al mes de juliol entre 4 i 5 cèntims d’euro.

Per la seva part, els ous es mantenen igual que al mes passat, tot i que s’ha de dir que la dotzena de ous de la mida L del BonPreu està a 1.35 euros, 10 cèntims més econòmic que la dotzena de la mida M, que són més petits.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 30 d’agost de 2013

Llista de la Compra a Roses

Cliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.
El tomàquet de Bon Preu és de la varietat de Ramell, per això la diferència de preu respecte altres hipermercats.
* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.