La Llista de la Compra: Els preus es mantenen pràcticament inalterables al mes passat

Llusta de la Compra

Els preus als 9 hipermercats de Roses del productes de la Llista de la Compra es mantenen pràcticament igual que el mes d’abril

El litre d’oli s’ha estabilitzat en torn als 2,99 euros en tot els hipermercats. Només al LIDL, amb 2,85, i a l’ALDI, amb 2,95, es pot trobar un xic més barat.

El producte que sí ha unificat el seu preu ha estat el tomàquet madur. Està a 1,19 el quilo, tot i que al CONDIS podem trobar-lo a només 0,79. Remarcant l’oferta que hi ha actualment per al tomàquet de ramell: 0,99 el quilo. Una oferta, però, que romandrà fins al 3 de juny

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ”marca blanca”. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres a la tarda, dia 30 de maig de 2013

Llusta de la CompraCliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.
* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents i s’ha escollit la més econòmica.